Το Ρέθυμνο στην ογκολογική μονάδα παίδων "Ελπίδα".


Την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» πήγαν για άλλη μια φορά να εκφράσουν εκπρόσωποι της ομάδας ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καλωσορίζοντάς τους είπε μεταξύ άλλων : «Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Νοσοκομείο μας για ακόμα μια φορά. Στα πρόσωπά σας βλέπουμε καλούς μας φίλους και σημαντικούς συμμάχους στον αγώνα μας και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθάρρυνση μπροστά στο δύσκολο έργο μας. Η διαρκής σας παρουσία εκφράζει την βαθιά σας ευαισθησία και την αγάπη σας για τα παιδιά... Με συγκινεί πολύ η συνεχής υποστήριξη από την πλευρά τόσο της ηγεσίας όσο και των παικτών της ομάδας από την Κρήτη που μας κάνει υπερήφανους με το ήθος και τις επιτυχίες της»!

Ο Πρόεδρος της ομάδας ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, κύριος Ηρακλής Μανουκαράκης, ευχαριστώντας την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δήλωσε: «Σαν ομάδα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και στην τοπική κοινωνία κάτω στο Ρέθυμνο και όπως κάθε χρόνο το έχουμε κάνει θεσμό να ερχόμαστε στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ. Είναι τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά και μάλιστα θα κάνουμε και εξετάσεις για να γίνουμε και δωρητές μυελού των οστών, που χρειάζεται,γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας και θέλουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Την αντιπροσωπεία της ομάδας ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, εκτός από τον Πρόεδρο της ομάδας, αποτελούσαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, κύριος Γεώργιος Κούμουλος, ο Οικονομικός Διευθυντής, κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης,  οι παίκτες Γιάννης Καλαμπόκης, Γιάννης Σίνης και Σταύρος Σχίζας, ο προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος, και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, κυρία Φωτεινή Παπαδοπετράκη, οι οποίοι πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά T-shirts με το σήμα της ομάδας τους. Μάλιστα, εν συνεχεία, τρεις ανάμεσά τους, έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών. 

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» για να τους τιμήσει τους πρόσφερε το μετάλλιο του υποστηρικτή της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από πολλά παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας και τους γονείς τους, ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Έλλη Τζανετάτου και Κέττυ Φιλιππίδου. 

Πηγή: "rethymnobc.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.