Γυναικών | Εντός έδρας ήττα απο τον Αρη Πετρούπολης το Αρκάδι.


Δεν κατάφερε να "εξαργυρώσει",  το πολύ σημαντικό "2" της προηγούμενης αγωνιστικής με το Π. Φάληρο, το Αρκάδι, καθώς γνώρισε την ήττα με 55-78, απο τον πολύ δυνατό Αρη Πετρούπολης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 και τώρα θέλει να πανηγυρίσει το διπλό στην Καλαμάτα την άλλη εβδομάδα, ώστε να κλείσει ιδανικά την χρονιά.

Η διάρκεια στην απόδοση είναι το ζητούμενο για τα "μωρά" του Κ.Πλευράκη (που όλη την εβδομάδα δούλεψε κυρίως στην διαχείριση της ψυχολογίας των αθλητριών της) ,  που στο σημερινό παιχνίδι δεν την είχε, ενώ είδε και τις μετέπειτα νικήτριες να παίρνουν απο νωρίς "κεφάλι" στο σκορ, που το διεύρυναν ως το τέλος του ματς.

Τα κορίτσια του Κ.Πλευράκη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να καταφέρουν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο,  που στην αρχή της χρονιάς ήταν από τα φαβορί ακόμα και για το πρωτάθλημα και είχαν κορυφαίες τις Λίτσι , Τζουγκράκη, Μπότσι ,ενώ αγωνίστηκε και η  Ελένη Πολοπετράκη, που θα βοηθήσει στην συνέχεια.

Πλουμπή και Μοίρα οι κορυφαίες απο την ομάδα της Πετρούπολης.


ΑΡΚΑΔΙ- ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  55-78
Δεκάλεπτα: 12-19, 29-45 (ημίχ.), 44-63, 55-78.
Διαιτητές: Καρακάσης, Σοφιανόπουλος.

ΑΡΚΑΔΙ (Κώστας Πλευράκης): Μπότσι 12, Τζουγκράκη 19 (3), Αγαθαγγέλου, Καούκη 2, Μπάκα, Μιχελιδάκη, Πολοπετράκη, Λίτσι 22 (2), Λελεδάκη, Περάκη.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μίχα): Ευαγγελάτου, Καβαλάρη, Λιάγκα 18 (2), Μοίρα 18, Πλουμπή 19 (2), Ροΐδου 6, Ανωγειανάκη 4, Τσέρου 8 (2), Μακρυνίκα 4.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.