Τι έκαναν στους παίδες οι ομάδες των Χανίων.


Με απολογισμό τρεις νίκες (οι δυο...ξεκούραστες), ολοκλήρωσαν την αγωνιστική που μας πέρασε, οι Χανιώτικες ομάδες στα πρωταθλήματα παίδων (Α΄και Β΄κατηγορία) της ΕΚΑΣΚ..Το ρεπορτάζ του Γ.Σταυριανουδάκη, στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα", αναφέρει.

ΠΑΙΔΕΣ Α’- Εξ αναβολής 3η αγωνιστική Κύδων-Ρέθυμνο BC 61-51 

Σε αντίθεση με το προ δυο εβδομάδων παιχνίδι του β” γύρου (που έγινε στο Ρέθυμνο και κρίθηκε υπέρ των γηπεδούχων στη β” παράταση με σκορ 75-71), ο Κύδωνας αυτή τη φορά, στο κλ. Κλαδισού, ήταν ανώτερος από το Ρέθυμνο BC και δεν δυσκολεύτηκε να τον κερδίσει. 

Η χανιώτικη ομάδα πήρε διαφορά μετά το 5′ και έχοντας πολύ καλή επιθετική παρουσία βρέθηκε στη συνέχεια να προηγείται μέχρι και με 22 πόντους, για να τελειώσει το ημίχρονο με +20. Στην επανάληψη φάνηκε να χαλαρώνει, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως ακόμη και έτσι δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της, με τη διαφορά να είναι σταθερά στους 12-16 πόντους και να διαμορφωθεί στην ελάχιστη τελική της τιμή με τη λήξη της αναμέτρησης. 

Διαιτητές: Επ. Χριστινάκης, Ξυλάς 
Δεκάλεπτα: 19-14, 43-23 (ημιχρ.) 53-35, 61-51 

Κύδων (Θ. Λεκάκος): Κόβατς, Κατσούλης 14 (1), Χριστοφορίδης 7 (1), Σκορδυλάκης 12 (2), Δρουβαλάκης 7, Μετζιδάκης 4, Κουτσαντωνάκης 4, Σταθόπουλος, Γαρεδάκης 9 (1), Κόρδα, Αζαριάδης, Χατζάκης 4. 

Ο Καζηνέρης, με 16 (1) πόντους ήταν ο κορυφαίος σκόρερ από την ομάδα του Γιάννη Γκιουλέα. 

* Σήμερα θα παίξουν Πεδιάδα-ΟΦΗ. 

ΠΑΙΔΕΣ Β” (Α” όμιλος)- Εξ αναβολής 2η αγωνιστική 

A.O. Ακρωτηρίου-ΟΦΗ2 20-0αα 

Η ομάδα του Ηρακλείου παραιτήθηκε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και έτσι το Ακρωτήρι διατήρησε… χωρίς κόπο το αήττητο 

*Αθλητική Ένωση Πλατανιά-Άσκηση 20-0αα
*Κύδων2-Εργοτέλης2 αναβλήθηκε μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων (θα διεξαχθεί στις 11/1/2015). 

Πηγή:"haniotika-nea.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.