Φ. Τακιανός | "Διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση"


Απέταξε τον χαρακτηρισμό "τελικός" που είχε δοθεί πριν την αναμέτρηση με τη Λειβαδιά ο προπονητής του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ομίλου τόνισε: 

"Ήταν για εμάς ένα παιχνίδι τελικός, αλλά το χαραχτήρα του τελικού για να το δώσεις για αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα παρά πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι στην 9η αγωνιστική δεν μπορείς να κρίνεις ποιος πέφτει και ποιος ανεβαίνει.

Παντού υπάρχουν ομάδες που έχουν ξεκινήσει άσχημα, όπως επίσης υπάρχουν ομάδες εκατομμυρίων ευρών η οποίες δεν μπορούν να βρουν το ρυθμό τους και για να πεις κάτι πρέπει να έχεις βαθιά γνώση το τι σημαίνει να δημιουργήσεις μια ομάδα.

Όταν αναφέρεις την λέξη τελικός αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεσαι στο τέλος του πρωταθλήματος και παίζεις ένα παιχνίδι που οριοθετεί τον στόχο σου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, η εμφάνιση μας ήταν κατά διαστήματα καλή, αλλά θέλω να τους πω συγχαρητήρια όχι για τη νίκη που είναι το αυτονόητο, αλλά γιατί διαχειρίστηκαν το παιχνίδι με την πίεση που έπρεπε και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Ξέραμε πως το παιχνίδι σήμερα θα μας δυσκόλευε όμως και να χάναμε δεν χάναμε την κατηγορία. Αυτή η νίκη μας χαρίζει ηρεμία και αλλαγή της ψυχολογίας μας".

Πηγη: "sporfm.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.