Συλλογή τροφίμων στο παιχνίδι, Εργοτέλης-Κρόνος.


Την Κυριακή στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Κρόνο, θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή εκδήλωση μπάσκετ, που έχει ως στόχο την  συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, για άπορες οικογένειες, εκδήλωση-μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλους τους συμπολίτες μας, που πρεπει να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια.

Διπλή και δύσκολη προσπάθεια θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Εργοτέλη αυτην την Κυριακή στις 21 Δεκεμβρίου, στο κλειστό του Λίντο.

Από την αγωνιστική πλευρά οι "κιτρινόμαυροι", θα αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο και αήττητο Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και θα προσπαθήσει να κάνει όσο το δυνατό μεγαλύτερη συλλογή καλαθιών προς την πλευρά του Κρόνου, με σκοπό το ροζ φύλλο, που θα επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, που σημαίνει "καλές γιορτές" απο την ομάδα του Γιώργου Μακράκη.

Από την άλλη, στην είσοδο του Λίντο, θα πραγματοποιηθεί μια άλλη συλλογή, αυτή των τροφίμων, με σκοπό, να βοηθηθούν κάποιες οικογένειες, που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες αυτή την περίοδο, ώστε να κάνουν καλές γιορτές.

Την Κυριακή ολοι πρεπει να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και με την παρουσία όλων στο κλειστό Λίντο, ώστε να βοηθήσουν πολυπλέυρως.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη, στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

"ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 ΣΤΟ ΛΙΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΡΙΚΟΥ (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ) , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ"!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.