Άνοιξε την "Αγκαλιά" του, το Ρέθυμνο.


Για ακόμα μία χρονιά η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean επισκέφθηκε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΚΑΛΗ HOMES».

Ο κ. Γιάννης Γενεράλης, άνοιξε την αγκαλιά του και φιλοξένησε την ΚΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, που εντυπωσίασαν (σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση που παρέχεται στους ηλικιωμένους) όλο το επιτελείο της ομάδας. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές ήταν όλοι εκεί, ενώ πρόσφεραν βιβλία για την βιβλιοθήκη των ηλικιωμένων και συζήτησαν μαζί τους, παίρνοντας σπουδαία μαθήματα ζωής από τις εμπειρίες τους.

Στη συνέχεια, ο κύριος Γενεράλης δέχτηκε την ομάδα μας στο «HOTEL ALEXANDER» με τον Πρόεδρο κ. Ηρακλή Μανουκαράκη να του παραδίδει ένα βιτρώ με την εικόνα της πόλης του Ρεθύμνου εκ μέρους της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean. Αμέσως μετά μας ξενάγησε και έδειξε τις ομορφιές του ιστορικού ορεινού χωριού Γερακάρι. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει ένα παραδοσιακό Κρητικό γεύμα στην ταβέρνα «ΑΨΙΔΑ», όπου αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean προς τον κ. Γιάννη Γενεράλη και την Διευθύντρια της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων κα Φεσσά για την άψογη φιλοξενία καθώς και για όλα όσα έχει προσφέρει σε εμάς και την τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.