Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, ο Β.Γιαννουλάκης.


Μια....αναμενόμενη αλλαγή ηγεσίας στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, είχαμε στις διαδικασίες του Δ.Σ., του Ερασιτέχνη, που προέκυψαν την Τετάρτη (17/11), με τον Β.Γιαννουλάκη, (τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ), να αναλαμβάνει την ηγεσία του συλλόγου, που εδρεύει στο "Μαρτινέγκο".

Αλλωστε ο κ.Γιαννουλάκης, ουσιαστικά είχε επωμιστεί τον ρόλο αυτόν την τελευταία διετία και απο την Τετάρτη ανέλαβε και επίσημα τα ηνία, του νέου διοικητικού συμβουλίου, που συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το sporfm.gr, αναφέρει οτι "Ακραιφνής Εργοτελίτης και άοκνος εργάτης του συλλόγου χρόνια τώρα ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης, ήταν εκ των βασικών στελεχών του τμήματος μπάσκετ και όχι μόνο και πλέον από τη νευραλγική θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη, αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες για μια ακόμα φορά, με την αμέριστη συμπαράσταση και των συνεργατών του.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη (17/11), με τους Γιώργο Βασιλειάδη και Γιώργο Κατρινάκη να αναλαμβάνουν τις θέσεις των αντιπροέδρων, τον Λευτέρη Καραταράκη αυτή του γενικού γραμματέα και τον Σταύρο Μεσσαριτάκη ταμία".

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Εργοτέλη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευάγγελος Γιαννουλάκης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ

Γεώργιος Βασιλειάδης

Γεώργιος Κατρινάκης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ελευθέριος Καραταράκης

ΤΑΜΙΑΣ

Σταύρος Μεσσαριτάκης

ΜΕΛΗ

Ηρακλής Βασιλείου

Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης

Ιωάννης Μεντζάκης

Εμμανουήλ Παπαντωνάκης

Μαρίνος Σαμαριτάκης

Γεώργιος Σουλτάτος

Ιωάννης Τζαμούσης

Χαράλαμπος Φιλιππάκης

Γεώργιος Φραγκάκης

Εμμανουήλ Χαρωνίτης

Αμέσως μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου συμβουλίου, δέχθηκε τις πρώτες ευχές από το αντίστοιχο της ΠΑΕ, με ανακοίνωση η οποία αναφέρει: 

"Το ΔΣ της ΠΑΕ Εργοτέλης συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ και τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.