Στ.Σχίζας | "Εχουμε καλό κλίμα, είμαστε οικογένεια".


Το Ρέθυμνο συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του και ο Σταύρος Σχίζας ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.Ο 25χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (psak.gr).

Σταύρο, νικήσατε δύσκολα τον Κολοσσό, παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Που οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα σας;

‘’Καθαρά στην άμυνα. Βγήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο μπήκαμε κάπως χαλαροί, κοιμισμένοι‘’.

Το Ρέθυμνο πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας;

‘’Νομίζω ότι οφείλεται καταρχήν στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είμαστε σαν οικογένεια. Έχουμε δεθεί πολύ με τους ξένους, βγαίνουμε και βόλτα, είμαστε συνεχώς μαζί. Επίσης, είμαστε πολύ σοβαροί στην προπόνηση, δεν γίνεται χαβαλές. Όταν κάνουμε δουλειά, κάνουμε δουλειά, δεν παίζουμε‘’.

Τώρα παίζετε με την ΑΕΚ έχοντας να προετοιμαστείτε ουσιαστικά δύο εβδομάδες. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό;

‘’Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε δυνατή έδρα. Θα βασιστούμε και πάλι στην άμυνα διότι η άμυνα, είναι θέμα διάθεσης και μπορούμε να την ελέγξουμε. Στην επίθεση, τα σουτ, μία μπαίνουν και μία δεν μπαίνουν‘’.

Μπορείς να μας κάνεις τις προβλέψεις σου για το κύπελλο; Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα πάνε τελικό;

‘’Πιστεύω οι ομάδες που θα πάνε τελικό, είναι ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά‘’.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.