ΣΥΔΚΑΚ | Αμέριστη συμπαράσταση στον Β.Πιτσίλκα.


Ο Συνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους προς τον συνάδελφο διαιτητή και πρώην μέλος του ΣΥΔΚΑΚ, κ. Βασίλη Πιτσίλκα, για τις δύσκολες στιγμές που περνά μετά το τροχαίο ατύχημα, στην καραμπόλα του Σχηματαρίου.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους προς τον συνάδελφο διαιτητή και πρώην μέλος του ΣΥΔΚΑΚ, κ. Βασίλη Πιτσίλκα, για τις δύσκολες στιγμές που περνά, μετά το τροχαίο ατύχημα που του συνέβη την περασμένη Παρασκευή στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου.

Ευχόμαστε τόσο στον ίδιο, όσο και στη οικογένεια του να είναι όλα περαστικά,ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στ’ αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και στα γήπεδα, γερός και δυνατός.


Παραμένει στην εντατική ο Βασίλης Πιτσίλκας.

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, στην εντατική, παραμένει ο Βασίλης Πιτσίλκας που τραυματίστηκε στη φονική καραμπόλα του Σχηματαρίου.
Ο γιος του παλαίμαχου διαιτητή και νυν διεθνούς παρατηρητή διαιτησίας και κομισάριου της FIBA, Νίκου Πιτσίλκα, διακομίστηκε αρχικά στον Ερυθρό Σταυρού. Πλέον, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.