Συνεχίζεται το ντέρμπι Ηρόδοτος - Ακαδημίας Ρεθύμνου.


Το Κρητικό ντέρμπι Ηροδότου - Ακαδημίας έχει και ...τρίτο ημίχρονο και συνεχίζεται στα...κοινωνικά μέσα δικτύωσης (facebook), με την διοίκηση της ομάδας της Ακαδημίας, να βγάζει νέα ανακοίνωση και απο τη πλευρά του Ηροδότου,  (μέσω του Β.Μαϊστρέλλη και όχι η διοίκηση), να άπαντα.

Εκ της διοικήσεως και του Προέδρου της ομάδας μας Αντρέα Λαδάκη, απαντώντας στα λεγόμενα του κ.Δημητριαδή προπονητή της ομάδας του Ηροδότου "τώρα που είδα με ψυχραιμία το βίντεο εχω να δηλώσω οτι οι διαιτητές έκαναν ένα μεγάλο λάθος.......έπρεπε να τον είχαν αποβάλλει απο το πρώτο ημίχρονο....κύριοι της διοίκησης της ακαδημίας δεν είναι επιχείρημα να μου λέτε μετά το ματς...¨"coach μην του δίνεις σημασία,πάντα έτσι τα κάνει ,αφού τον ξέρεις.....πάντως συγχαρητήρια σε σάς και στα παιδιά σας για το ήθος τους.....δεν θα πώ τίποτε άλλο...καλή πορεία.." 

Τον παρακαλούμε να ονομάσει επίσημα , ποιος από την διοίκησή μας του είπε αυτά τα λόγια...
Εάν δεν το κάνει τότε λασπολογεί εις βάρος του προπονητή μας και της ομάδας μας..

Όσον αφορά το βίντεο που βγάλαμε στη δημοσιότητα με τα 21 εις βάρος μας σφυρίγματα, προκαλούμε την ομάδα του Ηροδότου να κάνει το ίδιο για να φανεί κατάματα η αλήθεια.

Το Δ.Σ και ο Πρόεδρος Αντρέας Λαδάκης

Τι αναφέρει  στο facebook,ο Βασίλης Μαϊστρέλλης.

Αν θέλετε να μείνετε στην κατηγορία πρέπει να κερδίζετε παιχνίδια και όχι να προσπαθείτε να κερδίσετε εντυπώσεις με τα βιντεάκια που δημοσιεύετε. Κανείς δεν θα σας λυπηθεί.

 Όσοι ήταν την Κυριακή στην Αλικαρνασσό είδαν την αλήθεια και όχι αυτά που λέτε. Μακάρι να σωθούν όλες οι κρητικής ομάδες για το καλό του κρητικού μπάσκετ αλλά θα πέσετε κύριοι και κανείς δεν θα στεναχωρηθεί.

Ανακοίνωση απο το kritikobasket.gr.

Σχετικά με την την φόρμα σχολίων που δημοσιεύονται στο kritikobasket.gr., εχουμε να τονίσουμε, τα εξής:

Αν και πιστεύουμε οτι ο καθένας έχει δικαίωμα στην γνώμη, χωρίς όμως να κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του , αν και αυτο συμβαίνει πανελληνίως σε όλα τα site, (ακόμα και στο Ρέθυμνο έχουν φόρμα σχολίων), στα οποία γράφονται  ανάρμοστα, υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και θίγουν προσωπικότητες και θεσμούς, έχουμε να ανακοινώσουμε οτι σύντομα:

-Το κείμενο σας θα είναι ορατό δημόσια με όνομα ή ψευδώνυμο.

-Τα σχόλια θα δημοσιεύονται με καθυστέρηση για να τα δει ο διαχειριστής του site και να διαγράψει τυχόν υβριστικά ή ρατσιστικά σχόλια ή ακατάλληλους δεσμούς (links).

-Σχόλια τα οποία αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν έχουν όνομα, επώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) δεν θα δημοσιεύονται .

-Αναδημοσιεύσεις, σχόλια και οι απόψεις αναγνωστών δεν απηχούν απαραίτητα απόψεις του ιδιοκτήτη.

-Έχουμε μια απο τις πιο πλούσιες γλώσσες στον κόσμο. Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.