Συνεχίζει ακάθεκτος ο Σητειακός.


Κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, οι παίδες του Δ.Κουπατσιάρη ο Σητειακός, πέρασε και απο τις Μοίρες επικρατώντας της Μεσσαράς με 46-58, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας παίδων και συνεχίζει αήττητος την πορεία του στο πρωτάθλημα με 10 στις 10 νίκες.Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της μεσσαρίτικης ομάδας.

Το ρρεπορτάζτης ομάδας της Μεσσαράς αναφέρει :

Σε ένα  πολύ ενδιαφέρον  παιχνίδι  στο κλειστό της Μεσσαράς   η τοπική  ομάδα των παίδων « κοίταξε στα μάτια» την πολύ δυνατή ομάδα του Σητεικού καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 3 πόντους.

Στο 2ο ημίχρονο όμως η φιλοξενούμενοι με ένα ξέσπασμα στην αρχή  κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν με μικρή διαφορά στο τέλος της 3ης περιόδου .

Στην 4η περίοδο  εκμεταλλευόμενη την απουσία των 2 βασικών ψηλών των γηπεδούχων βάζοντας έξυπνα την μπάλα μέσα στην ρακέτα κατάφεραν να αποδράσουν με το διπλό που κατά πάσα πιθανότητα τους εξασφαλίζει  την 1η θέση στον όμιλο .

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για το πάθος αλλά και την ποιότητα που πρόσφεραν  αλλά και στο διαιτητικό δίδυμο των  Κατσαμπρακάκη Χ. και Μαραγκάκη Α.           για την άψογη  διαιτησία τους.

ΜΕΣΣΑΡΑ ΓΑΣ – ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΑΟ   ΤΕΛΙΚΟ : 46-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-17, 13-03, 11-17, 12-21.

ΜΕΣΣΑΡΑ (ΡΟΔΟΥΣΑΚΗΣ) : ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ 4, ΗΛΙΑΚΗΣ 10, ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ, ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ Ν 9, ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ, ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ Σ 3, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ 18 (4), ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗΣ 2.
ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ (ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ) : ΑΙΛΑΜΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 12, ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ 3(1), ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΦΟΥΝΤΟΡΑΔΑΚΗΣ 5, ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ 1, ΚΑΦΕΣΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ 4, ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ 21, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ 12(1).


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.