Της "εψαλε" τα κάλαντα η Πεύκη της Ακαδημίας.


Γιορτές με ...πονοκέφαλο θα κάνει η ομάδα του Β.Θεοδωρουλάκη η Ακαδημία, καθώς ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη χρονιά, με άσχημο τρόπο, γνωρίζοντας την ήττα απο την Πεύκη με 65-70, , μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με τον Ρεθυμνιώτικο σύλλογο και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Η Ακαδημία στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανταγωνιστική και κατάφερε να έχει το προβάδισμα στο σκορ (17-15).

Οι φιλοξενούμενοι, με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Μιχάλη Θάνου, μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο δεκάλεπτο  και πήραν προβάδισμα στο σκορ, που το διεύρυνε με δεκαπέντε πόντους διαφορά μέχρι το τέλος ημιχρόνου και παρά την μεγάλη προσπάθεια των γηπεδούχων (που έτρεξαν ένα σερί 23-13 στην τρίτη περίοδο), να επανέλθουν, φάνηκαν άστοχοι στα κρίσιμα σημεία γνωρίζοντας την ήττα με 65-70.

Με αυτο το αποτέλεσμα η Πεύκη έφτασε και τους Κρητικούς, αλλά και το Αιγάλεω στη βαθμολογία και στο ενδεχόμενο που οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανάλογη θέση, το αποτέλεσμα θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ακαδημία Ρεθύμνου - Πεύκη 65-70
Δεκάλεπτα: 17-15, 25-40 (ημίχ.), 48-53, 65-70.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Β.Θεοδωρουλάκης): Καραπέτσας 2, Κριθινάκης 12(3), Σκεμπής 3, Μαραυγάκης 6(1), Μαραγκάκης 2, Σταμούλης 17(2), Νταλιάνης 4, Μπαλάφας 19, Μπελεφάντης, Κωνσταντίνου, Δουλγεράκης.
ΠΕΥΚΗ (Μ.Θάνου): Δρικόγιας, Δρακόπουλος, Βιδάλης 22(4), Γαλκιάδης 12(2), Νικολαΐδης 4, Σπηλιόπουλος 3(1), Λογοθέτης, Κερατσάς 5, Μπάρμπαρης 7, Εμίρης 15(1), Ματαλλιωτάκης, Κουκάκης 2.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.