"Τα Παπάκια" υποστηρίζουν το Ρέθυμνο BC.


Ο βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός, «Τα Παπάκια», στηρίζει φέτος την προσπάθεια των τμημάτων υποδομής του Ρέθυμνο BC.«Μπάλα είναι και γυρίζει και το δέντρο μας στολίζει»

«Τα Παπάκια» (Κριάρη 81) λειτουργούν στα πρότυπα ενός βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού, ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν, καταγράφοντας μία 2η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό (2012) που είχε οργανώσει η UNICEF. Το Ρέθυμνο BC ευχαριστεί θερμά την κα Μαρία Ηλιάκη και της εύχεται καλή συνέχεια στον «όμορφο» δρόμο που έχει χαράξει.

«Μπάλα είναι και γυρίζει και το δέντρο μας στολίζει»



Την Παραμονή των Χριστουγέννων (Τετάρτη 24/12) το Ρέθυμνο Aegean σε συνεργασία με τη ΜΟΥΣΑ προσκαλεί τους φίλους του στην εκδήλωση «Μπάλα είναι και γυρίζει και το δέντρο μας στολίζει».

Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μας παρέα με τον Αγορίνο έχουν κλείσει ραντεβού με τους μικρούς τους φίλους στην πλατεία Μικρασιατών από τις 11:00 έως τις 16:00 για να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν δώρα και ευχές.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι «mανουκαράκης group enterprise», «Κρητική Επιθεώρηση», «ΣΕΛΙΔΑ», Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ CATERING και ξηροί καρποί ΧΑΤΖΑΚΗΣ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.