ΟΦΗ | Β.Κιτσούλης : Ο ΟΦΗ δουλεύει σε συνθήκες Α1 !!


Μετά απο 5 συνεχόμενες ήττες η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ αναζητάει επιστροφή στην ηρεμία της και στα θετικά αποτελέσματα, στο παιχνίδι με την Λιβαδειά που θα γίνει το Σάββατο στις 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. 

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να ξεφύγει απο τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. 

Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τον ΟΦΗ, όπως επισημαίνει και ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κιτσούλης. Οπως τονίζει «μετά απο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, βλέπουμε το παιχνίδι με την Λιβαδειά σαν ένα τελικό. Είναι νωρίς, αλλά στο σημείο που είμαστε, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Η νίκη είναι μονόδρομος. Πρέπει να δώσουμε το 100% να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε μια νέα αρχή για να αναστρέψουμε την κατάσταση».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκφράζει και το παράπονο του για την εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα. Οπως τονίζει «δουλεύουμε σκληρά και επαγγελματικά και αυτή η εικόνα μας αδικεί. Υπάρχει καθημερινή σκληρή δουλειά απο όλους και πρέπει να μας βγεί στο γήπεδο.

Δεν είναι υπερβολή να πώ ότι ο ΟΦΗ δουλεύει σε συνθήκες ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ και το λέω αυτό γιατί το έχω ζήσει. Είναι κρίμα η ομάδα να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Είναι άδικο» τονίζει.

Για το παιχνίδι με τη Λιβαδειά,ο Κιτσούλης επισημαίνει ότι «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απο το πρώτο λεπτό, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη. 

Ο αντίπαλος ενισχύθηκε τελευταία με ένα έμπειρο παίκτη τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε και πρέπει να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο».

Στα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Τρεπάλοβατς, παραμένει αμφίβολη, καθώς ο σέντερ του ΟΦΗ ταλαιπωρείται απο θλάση. Πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει και ο Βασίλης Κιτσούλης, ο οποίος κάνει θεραπεία, αλλά θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.