ΣΥΔΚΑΚ | Ικανοποίηση σε όσους εργάστηκαν για την απόλυτη επιτυχία του Σεμιναρίου (photos).


Τη Δευτέρα 4/11/14 πραγματοποιήθηκε στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «Δυο Αοράκια» το 6ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΕΚΑΣΚ. 

Ένα σεμινάριο το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν, αποκόμισε κολακευτικά σχόλια από μέσα ενημέρωσης τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας κι ανέβασε ψηλά τον πήχη αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο χαρακτηρίστηκε: 

- Απ’ τη μεγάλη συμμετοχή πολλών παραγόντων του αθλήματος (παικτών, προπονητών, διαιτητών, κριτών), η οποία έδωσε δυναμική στην εκδήλωση κι εύρος στα θέματα που αναπτύχθηκαν.

- Τον εκπληκτικό χώρο που φιλοξένησε τις εργασίες του. - Τις άριστες γνώσεις και παραστατικότητα των εθνικών καθηγητών διαιτησίας κ.κ. Κώστα Κορομηλά και Νίκου Ζαβλανού οι οποίοι διατήρησαν καθηλωμένο το ακροατήριο που συμμετείχε ενεργά, δίνοντας έμφαση στις καινούργιες τροποποιήσεις των κανονισμών.

- Τις καθοριστικές εισηγήσεις του κόουτς κου Θανάση Σκουρτόπουλου και του αρχηγού της ομάδας Ρέθυμνο Aegean BC κου Γιάννη Καλαμπόκη, οι οποίοι απέδειξαν ότι εκτός από άριστοι επαγγελματίες είναι σημαντικές προσωπικότητες για το μπάσκετ, με γνώση στο αντικείμενο τους και μεταδοτικότητα στα θέματα που παρουσιάζουν.

Θεωρούμε λοιπόν ότι η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, γεγονός το οποίο ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό όλους όσους εργάσθηκαν με επαγγελματική συνείδηση για να έρθει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η νέα μας διοίκηση, θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά για την επιμόρφωση των διαιτητών του Συνδέσμου, δίνοντας ταυτόχρονα ευκαιρία για εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπάμε.Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.