Το ντέρμπι της Κρήτης στον Ηρόδοτο.


Στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν στο Ηράκλειο (κλειστό Αλικαρνασσού), ο Ηρόδοτος ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου ματς που τα είχε όλα,κόντρα στην Ακαδημία με 83-75, στο πλαίσιο 8ης αγωνιστικής της Γ' Εθνική.

Το Κρητικό ντέρμπι προσέφερε θέαμα  και χαροποίησε τους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό "παρών" στις κερκίδες.

Η ιστοσελίδα "neakriti.gr" και η Ν.Μηλιαράκη στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως :

"ο  Ηρόδοτος ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε ακόμα και με 9 πόντους (20-11) στο 7':30''. Η Ακαδημία, ωστόσο, βελτίωσε την απόδοσή της στη συνέχεια και με επιμέρους σερί 3-12 ισοφάρισε σε 23-23 στο 11'. Με τον Μπαλάφα ασταμάτητο στην επίθεση, μάλιστα, πήρε και τα ηνία για πρώτη φορά με 27-30 στο 14':30''. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία προσφέροντας θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Αλικαρνασσού. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε μπροστά την Ακαδημία με 43-46 χάρη στο καλάθι και φάουλ του Κριθυνάκη.

Η ταχύτητα έπεσε στο 3ο δεκάλεπτο και το ματς έγινε πολύ πιο σκληρό. Αυτό ευνόησε τελικά τον Ηρόδοτο, ο οποίος παρότι βρέθηκε να χάνει με 45-50 απάντησε με ένα 9-0 σερί για το 54-50. Από εκείνο το σημείο και μετά είχε σταθερά τα ηνία, ενώ προηγήθηκε και με 12  πόντους (72-60) στο 33'. Η Ακαδημία δεν τα παράτησε, όμως μειώνοντας σε 75-72 2':31'' πριν το τέλος. Μία τεχνική ποινή στον Κριθυνάκη και η αποβολή του Θεοδωρουλάκη με δεύτερη τεχνική ποινή έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Ηροδότου.


Ηρόδοτος- Ακαδημία Ρ.  83-75
Διαιτητές: Γκαμήλη, Ουσταμπασίδης.
Δεκάλεπτα: 23-20, 43-46 (ημίχ.), 65-58, 83-75.

Ηρόδοτος (Μ. Δημητριάδης): Τσαμπής 11 (1), Μαϊστρέλης 11 (3), Χρυσής 21 (1), Καρλάφτης, Γρύλλης 6 (2), Παρδακάς 24 (3), Μητρόπαπας, Βαρνάβας 7, Χωματάς, Μαυρόπουλος 3.
Ακαδημία Ρ. (Β. Θεοδωρουλάκης): Καραπέτσας, Κριθυνάκης 14, Σκεμπής, Μαραυγάκης 5, Χρυσουλάκης 5, Μαραγκάκης 6, Σταμούλης 12 (3), Νταλιάνης 4, Μπαλάφας 23, Κωνσταντίνου2, Δουλγεράκης 4.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εσυ που ξερεις τους φιλους του χατζηαβατη, μηπως εισαι συγγενης του;;;

Ανώνυμος είπε...

Πες το αυτό μπροστά του Σπαθάρη μου εσύ...

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε γατακια του μπασκετ στο τελος παντα ο Καραγκιοζης κερδιζει!!!μη μου στεναχωριεστε εκει στο Ηρακλειο θα μαθετε καποια στιγμη να παιζετε μονοι σας , χωρις να σας καραγκιοζοπαιχτηδες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανώνυμος είπε...

EAN H EMΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΗΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Το ντερμπι της κλοπης!!!αλλα κανενας δεν το παραδεχεται γιατι δε σας συμφερει!!!οταν ομως σφαξανε τον εργοτελη στο αιγαλεω γραφατε ολοι ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!ΓΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΒΙΝΤΑΚΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλομελετα και ερχεται!!!γατακι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΜΠΑΚΟ-ΜΠΑΜΠΑΚΟ ΩΛΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΚΥ-ΜΑΟΥΣ!!!!!!ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Που ησου ρε αντρακλα στο ηρακλειο να τα πεις αυτα μπροστα στον κ.θεοδωρουλακη!!!παρα κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια!!!στο ηρακλειο εκανες τη κοτα!!!!ελα στο ρεθυμνο να τα πεις!!!

vagelis nikos είπε...

Για οσους απο σας με βριζετε ανωνυμα στο διαδικτυο σας απαντω με την σιωπη μου. Απαξιω να πεσω στο επιπεδο σας. Απορω με το συγκεκριμενο ιστοτοπο που δημοσιευει τετοια σχολια. Οσο αφορα τον αγωνα τοποθετηθηκα επισημως. Κριμα για τον ιδρωτα μου και των παιδιων. Τιποτα αλλο. Καλημερα σας. Βαγγελης Θεοδωρουλακης

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα να αναλώνεσται σε τέτοιου είδους διαμάχες και καραγκιοζιλίκια, αν αγαπάτε το μπάσκετ θα κοιτάξετε τα μπασκετικά. Παρότι ζω στο Ηράκλειο, από πέρυσι βλέπω την πολύ καλή πορεία του Ρεθύμνου με τα περισσότερα παιδιά να συνεχίζουν και φέτος. Αυτό όμως που γίνετε κύριοι και κυρίες από πλευρά του κ. Βαγγέλη είναι απαράδεκτο και θα έπρεπε να μην υπάρχει καθόλου στο γήπεδο μπάσκετ. Τον εκτιμώ σαν προπονητή και τον σέβομαι αλλά αυτές οι συμπεριφορές για εμένα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Τώρα εσείς κύριοι που μιλάτε για σφαγή και θέλετε να βγάλετε βίντεο γι αυτό, σας παρακαλώ να βγάλετε και τα υπέρ σας φάουλ ή αυτά που δεν δόθηκαν υπέρ του Ηροδότου. Αν γνωρίζετε από μπάσκετ αυτή ήταν άλλη μια μέτρια διαιτησία, θα την ξαναδούμε σίγουρα στα γήπεδα. Γι αυτό λοιπόν αφήστε όλα αυτά περί καραγκιοζιλίκια και πιάστε το μπάσκετ. Το ξαναλέω ο κ. Βαγγέλης είναι σεβαστός σε όλη την Κρήτη σίγουρα αλλά η συμπεριφορά του τραβάει όλα τα βλέματα, είναι κρίμα γι αυτόν, την ομάδα του και την προσπαθειά του. Καλή σταδιοδρομία και στις 2 ομάδες και ας λήξη εδώ το θέμα.

kritikobasket.gr είπε...

Αν και πιστεύουμε οτι ο καθένας έχει δικαίωμα στην γνώμη, χωρίς όμως να κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του , αν και αυτο συμβαίνει πανελληνίως σε όλα τα site, (ακόμα και στο Ρέθυμνο έχουν φόρμα σχολίων), στα οποία γράφονται ανάρμοστα, υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και θίγουν προσωπικότητες και θεσμούς, έχουμε να ανακοινώσουμε οτι σύντομα:

Το κείμενο σας θα είναι ορατό δημόσια με όνομα ή ψευδώνυμο.

Τα σχόλια θα δημοσιεύονται με καθυστέρηση για να τα δει ο διαχειρηστής του site και να διαγράψει τυχόν υβριστικά ή ρατσιστικά σχόλια ή ακατάλληλους δεσμούς (links).

Σχόλια τα οποία αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν έχουν όνομα, επώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) δεν θα δημοσιεύονται .

Αναδημοσιεύσεις, σχόλια και οι απόψεις αναγνωστών δεν απηχούν απαραίτητα απόψεις του ιδιοκτήτη.

Έχουμε μια απο τις πιο πλούσιες γλώσσες στον κόσμο. Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται.


ΞΥΔΑΚΗΣ είπε...

ΩΠΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ!ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?