Νεα "κατοστάρα" με ρεκόρ για το παιδικό του Εργοτέλη.


Μόνο στα "ρεπό" δεν βάζει "κατοστάρες" ο Εργοτέλης. Άνετη επικράτηση πέτυχε το παιδικό τμήμα του Εργοτέλη κόντρα στην  ομάδα του Ηροδότου  με νεα "κατοστάρα"110-24 και ξεπέρασε τους 1000 πόντους στην επίθεσή του στο φετινό πρωτάθλημα. Η καλύτερη επίδοση στην επίθεση (110 πόντοι) καθώς και η μεγαλύτερη διαφορά (86 πόντοι) ίσως αποτελεί ρεκόρ στην πολύχρονη ιστορία των νικητών.  

Παράλληλα ο Εργοτέλης σημείωσε την 7η κατοστάρα του στο φετινό πρωτάθλημα, που ίσως αποτελεί ρεκόρ, για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, ενώ σίγουρα ρεκόρ, αποτελεί και η διαφορά επίθεσης (1017) άμυνας  (358), που είναι 659 πόντοι.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α (11η αγωνιστική)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 110-24
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-06, 57-10 (ημίχ.), 88-14, 110-24
Διαιτητές: Βαλούρδος-Χρυσός 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καρκανάκης): Αθαναηλίδης 19 (1), Μανουσάκης 4, Μαχαιριανάκης 24 (2), Νησωτάκης 7, Κόκκας 2, Μαρής 5 (1), Χασάπης 11, Μανιαδής 6, Μέτα 6, Καβαλαράκης 13 (1), Καλλέργης 4, Μαρκογιαννάκης 9. 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλάφτης): Σμαραγδάκης 8 (2), Σπανάκης , Μαναττάκης 7, Κλεισαρχάκης, Λάμπρου 1, Χαμηλός 3, Αλετράς 2, Μπιτσακάκης 1, Βογιατζόγλου 2.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΙΤΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ο κόουτς το μόνο που κάνει είναι σωστά και μεθοδικά τη δουλειά του.Έχει καταφέρει και παίρνει το εκατό τοίς εκατό από τα παιδιά του,ασχολείται συνέχεια μαζί τους και εκτός γηπέδου και τα παιδιά το ανταποδίδουν.Τα παιδιά δεν ξεγελιουνται πια και καταλαβαίνουν τους "δημόσιους.υπάλληλους"προπονητές που δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στο χώρο.Εξάλλου ο Καρκανακης όπου έχει δουλέψει έχει κάνει έργο.Το αν έχουν έρθει παιδιά στον Εργοτέλη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δουλειά που γίνεται και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και άλλα.Όλα τα παιδιά έχουν βελτιωθεί και το λένε τα ίδια τα παιδιά και οι γονείς τους που τα παρακολουθούν καθημερινά.