ΟΦΗ | Λιανός : "Νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας".


Μετά απο μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ψάχνει μια νίκη, που θα την επαναφέρει αγωνιστικά, ψυχολογικά και βαθμολογικά. Ο ΟΦΗ το Σάββατο (5μμ) δίνει ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι στο Ψυχικό, απέναντι σε μια απο τις καλές ομάδες της κατηγορίας.Συλλυπητήρια Ερ. ΟΦΗ στην οικογένεια Βογιατζάκη

Ο Γιάννης Λιανός, ένας απο τους κορυφαίους παίκτες της κρητικής ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, αναφερόμενος στο παιχνίδι και στην γενικότερη κατάσταση στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες αλλά έχει 2 νίκες – 5 ήττες και είναι χαμηλά στην βαθμολογία, τονίζει πως «είναι ένας δύσκολος αγώνας, όπως κάθε παιχνίδι εκτός έδρας. 

Παίζουμε με μια ομάδα που διεκδικεί άνοδο. Εμείς έχουμε μια σειρά απο αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας. Δεν μας αξίζει η θέση που είμαστε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, ειδικά για τις ήττες στην έδρας μας. Πικράναμε τον κόσμο και χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε πιο ψηλά σε μια θέση που μας αξίζει. 

Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο παιχνίδι με το Ψυχικό. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να αντιδράσουμε θετικά, με μια μεγάλη νίκη. Θα το παλέψουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του προπονητή της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ Γιάννη Βογιατζάκη, για το θάνατο της πεθεράς του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.