Παίδες | Την νίκη ο Κύδων 2 τις εντυπώσεις ο ΟΦΗ 2.


Έχασε ο ΟΦΗ 2 από τον ΚΥΔΩΝ 2 στα Χανιά, στο κλειστό του Κλαδισού, αλλά κέρδισε όπως πάντα τις εντυπώσεις. Τα "μωρά" του Μάνου Καρλάφτη ηττήθηκαν, με το τελικό σκορ να δείχνει 72-49. 

Παρόλη την ήττα τους, η ομάδα του παιδικού 2 του ΟΦΗ, άφησε και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις, πιστοποιώντας για ακόμα μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου. 

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο κλειστό του Κλαδισού έδωσαν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της ομάδας και το προπονητή τους για την πρωτοβουλία που είχε ο σύλλογος να κατεβάσει παιδιά γεννηθέντα το 2001 & 2002, σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται μεταξύ παιδιών που είναι γεννηθέντα το 1999 & 2000.

Μάλιστα Χανιώτης δημοσιογράφος που ήταν στο χώρο και έχοντας υπόψη του τη προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ, ανέφερε ότι σκέφτονται και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΟΦΗ στο μέλλον.

ΚΥΔΩΝ 2 :ΛΥΜΠΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ 13(1), ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΑΣ 5(1), ΚΟΤΖΟΓΛΟΥ 4, ΚΙΛΙΤΖΙΡΑΚΗΣ 4, ΑΣΣΥ 4, ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ 7(1), ΚΑΦΤΑΝΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ 6 ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ 20, ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ 9

ΟΦΗ2 : ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΑΝΑΚΗΣ 8, ΚΑΦΦΕΤΖΑΚΗΣ, ΖΟΥΡΜΑΚΗΣ 3(1), πΑΠΠΑΣ 1, ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ 20(1), ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ 10(2), ΜΑΛΙΑΡΑΚΗΣ, ΤΟΧΤΑΜΗΣ 1, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΚΑΜΠΑΚΑΣ 6.

Ρεπορταζ, φύλλο αγώνα και φώτο : Απο την ομάδα του ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.