Τραπέζι του Δ.Σ του Δειλινού, στην ομάδα (Video).

 
Σε εξαιρετικό κλίμα (και μετά μουσικής),  η διοίκηση της ομάδας του Α.Ο.Δειλινού,  έκανε το τραπέζι στην ομάδα.Επίσης αυτήν  την εβδομάδα  γίνει  η παρουσίαση της  φανέλας, για την νέα σαιζόν

Το βράδυ του Σαββάτου  (11/10) το προπονητικό και οι αθλητές της ομάδας των Δυτικών προαστίων, είχαν τη δυνατότητα να περάσουν λίγες χαλαρές στιγμές πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

Το χθεσινοβραδινό δείπνο της διοίκησης προς τα μέλη της ομάδας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, εκτός των αγωνιστικών χώρων. 

Η διοίκηση του Δειλινού έκανε το τραπέζι στην τεχνική ηγεσία και τους καλαθοσφαιριστές  και δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης των "πράσινων" που εκτός από ένα σύνολο παικτών με κοινό στόχο στο γήπεδο, αποτελούν μια μεγάλη παρέα, μια μεγάλη "οικογένεια" όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Ο μόνος που...γκρίνιαξε λίγο για το τραπέζι, ήταν ο προπονητής της ομάδας, κ.Πέτρος Κουμιανάκης που ελπίζει ότι η ομάδα να μην γίνει ... υπέρβαρη, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα την άλλη Κυριακη με την  Αναγέννηση.

Τέλος αυτήν εβδομάδα θα  γίνει  η παρουσίαση της  φανέλας, για την νέα σαιζόν.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.