Την νίκη η Ακαδημία, τις εντυπώσεις ο Χάνδακας.


Ανάμικτα συναισθήματα, άφησε η  πρόβα τζενεράλε εν, όψει της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων τους,της Ακαδημίας Ρεθύμνου και του Χάνδακα, στο τελευταίο φιλικό την Κυριακή (5/10), το βράδυ στο Ρέθυμνο με τους γηπεδούχους 
να επικρατούν  με 43-41 του Χάνδακα.

Το παιχνίδι, χαρακτηρίστηκε "αγγαρεία", απο τους γηπεδούχους, που παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, ενώ απο την άλλη ο Χάνδακας, συγκεντρωμένος και με καλή αμυντική τακτική διεκδίκησε επι "ίσοις όροις", την νίκη.

Όλα τα λεφτά ήταν το φινάλε του παιχνιδιού, καθώς το  κυριακάτικο φιλικό σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Στέφανου Πηρουνάκη, στα 22'' πριν το φινάλε της 3ης περιόδου, που υπέστη ένα χτύπημα στην μέση (έπεσε άσχημα στο παρκέ), διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου,  χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι το σοβαρό.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού κι ενώ το σκορ ήταν 41 όλα, ο Μπαλάφας με δίποντο έδωσε την νίκη στην Ακαδημία.

Ο Γιάννης Κόκκινος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του, στο kritikobasket.gr και τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Εκεί που έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν η αμυντική προσπάθεια της ομάδας, απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ενώ ξεχώρισαν οι μάχες που έδωσαν οι ψηλοί του στο "ζωγραφιστό", με τον Γιάννη Βισκαδουράκη, να αναδεικνυεται ο κορυφαίος του γηπέδου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.