ΣΕΠΚ Κρήτης | Ευχαριστεί Ε.ΚΑ.Σ.Κ και ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

 

Το τοπικό γραφείο Σ.Ε.Π.Κ. Κρήτης θέλει να ευχαριστήσει την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. για την παραχώρηση των γραφείων της ένωσης ώστε να πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις των προπονητών και να χαιρετήσει την  απόφασή της να είναι υποχρεωμένος ο ασκών τα καθήκοντα του προπονητή να  έχει Δελτίο Ταυτότητας Προπονητή σε όλα τα πρωταθλήματα, όλων των ηλικιών  που τελούν υπό την αιγίδα της.

 Μία απόφαση πρωτοποριακή σε πανελλαδικό επίπεδο που αναβαθμίζει το ρόλο του προπονητή και εξασφαλίζει ένα  επίπεδο μόρφωσης και ενημέρωσης για όσους ασχολούνται με την διδασκαλία του αθλήματος.


  Επίσης  το τοπικό  γραφείο Σ.Ε.Π.Κ. Κρήτης θέλει να ευχαριστήσει τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ για την ανταπόκριση και την παρουσίαση από τα μέλη του Βαλούρδο Γιώργο και Καρανικόλα Αλεξάνδρας των αλλαγών των κανονισμών  της FIBA. Παράλληλα με την παρουσίαση των νέων κανονισμών έγιναν και διευκρινίσεις για ισχύοντες κανονισμούς και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί με κοινό στόχο την βελτίωση και άνοδο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.