Εύκολη νίκη για το Ακρωτήρι στους παίδες.


Χωρίς καμιά δυσκολία οι παίδες του Αθανασίου Αζά το Ακρωτήρι (που παραιτήθηκαν του δικαιώματος συμμετοχής στην παίδων Α’), επικράτησε με το ευρύ 22-95 της Αθλητικής Ένωσης Πλατανιά που βρέθηκαν αντίπαλες στο κλειστό Ταυρωνίτη, ξεκινώντας με έμφαση την νέα σαιζόν..


Αθλητική Ένωση Πλατανιά-Α.Ο. Ακρωτηρίου 22-95
Διαιτητές: Καλαϊτζής, Πελίκα
Δεκάλεπτα: 6-24, 9-48 (ημιχρ.) 12-74, 22-95

Α. Ε. Πλατανιά (Εμμ. Σταματάκης): Καμπουράκης 1, Μπερτάκης,  Σαρρής 11 (1), Α. Χατζηδάκης 4, Στυλιανουδάκης, Διον. Χατζηδάκης, Μερμίγκης, Φιωτοδημητράκης 3, Παπαδοκωνσταντάκης 3.
Α.Ο. Ακρωτηρίου (Αθ. Αζάς): Παπουτσάκης 4, Ανέστης 25, Καλούμενος 8, Φασαράκης 2, Τζανάκης 8,  Γαλανάκης 21, Πετράκης, Κωσταριδάκης 9, Φυντριλάκης 8.
πηγη φώτο-φ.α :" haniotika-nea.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για πιο λογο χωρισαν το πρωταθλημα σε 2 κατηγοριες οταν μπορει οποιος θελει να συμμετεχει οπου θελει??Αυτα να τα βλεπει η επιτροπη της Εκασκ!!Ας ελπισουμε οτι καταλαβε το λαθος της...

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ?????ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ!