Από τη ΧΑΝΘ στο Ρέθυμνο και μετά στο Ηράκλειο ο Σαχπατζίδης(Video).


Το κερασάκι στην... τούρτα πρόσθεσε το Ηράκλειο (σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες), ολοκληρώνοντας το παζλ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό σέντερ, Ιωάννη Σαχπατζίδη, που αποκτήθηκε δανεικός απο την ομάδα της Κρήτης στην Α1, το Ρέθυμνο, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά (αφού πριν δυο χρόνια είχε αποκτηθεί με τον ίδιο τρόπο ο Ντιαλλό.

Αρχικά ανακοινώθηκε η απόκτησή του σήμερα απο την Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ, και στην συνέχεια, μέχρι αύριο (25/09), θα γίνει το ίδιο και απο την ομάδα του Ηρακλείου.


Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαχπατζίδης.

ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  θεση 5  Χώρα  Ελλάδα 
Τόπος γέννησης     Θεσσαλονίκη
Ημερ. γέννησης         29.9.1993
Ύψος   2.09



Διακρίσεις και τίτλοι

Διεθνής με την Εθνική Νέων Ανδρών (2012, 2013)
Πρωταθλητής Α' ΕΚΑΣΘ και άνοδος στη Γ' εθνική (2012)
Δευτεραθλητής Γ' Εθνικής και άνοδος στη Β' Εθνική (2013)

Λίγα λόγια

Παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση για το ύψος του με το μέλλον του να βρίσκεται στη θέση "4" για το κορυφαίο επίπεδο. Χάρη στα μακριά του χέρια και το εξαιρετικό του timing δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους αντίπαλους επιθετικούς αλλοιώνοντας προσπάθειες και κόβοντας σουτ. Πολύ καλή αίσθηση του ριμπάουντ. 

Στατιστικά  Περίοδος 2013-2014   Β' Εθνική Βόρειος Όμιλος

Video:
Μαχητές Π.-ΧΑΝΘ 81-68 (Σαχπατζίδης, 18π., Νο10 μπλε)


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΨΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΑΛΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ 6-7 ΜΗΝΕΣ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΕΣΕΝΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΙΑΛΟ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ!ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.