ΣΥΔΚΑΚ : Π Μακρής | "Νέα αρχή στον Σύνδεσμο.Διατήρηση καλής συνεργασίας με ΕΚΑΣΚ, ομάδες.


Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, κ.Παναγιώτης Μακρής, στην πρώτη του συνέντευξη στο kritikobasket.gr, οριοθέτησε τους στόχους του νέου Δ.Σ. που αποτελείται απο "νέο αίμα" πλέον και τόνισε οτι θα διατηρήσει την καλή συνεργασία με ομάδες και φορείς, μη παραλείποντας την εξέλιξη  των μελών του, σε ανώτερες κατηγορίες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ.Μακρή στο kritikobasket.gr.


"Μετά από είκοσι χρόνια παρουσίας στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, ήρθε η ώρα να αναλάβω την ευθύνη καθοδήγησης των νεότερων διαιτητών-μελών που θα αποτελέσουν το μέλλον του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. 

Η αποχώρηση έμπειρων συναδέλφων απ’ τα «κοινά» του Συνδέσμου, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Διοικητικό μας Συμβούλιο, το οποίο πλέον απαρτίζεται από νέα μέλη, με μεγάλη όρεξη να προσφέρουν - όπου τους ζητηθεί - για το καλό της κρητικής διαιτησίας.

Όλα τα μέλη του ΔΣ (τακτικά & αναπληρωματικά) έχουν ήδη αναλάβει ειδικές αρμοδιότητες έτσι ώστε να καταφέρουμε να εξελίξουμε το έργο των προηγούμενων διοικήσεων, αλλά και να προσθέσουμε το δικό μας «λιθαράκι» σ’ αυτό το «οικοδόμημα».

Βασικές επιδιώξεις μας είναι η συνεχής επιμόρφωση των διαιτητών μας και η διατήρηση της καλής συνεργασίας με την ΕΚΑΣΚ, τις ομάδες της Κρήτης, την ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ, την Ομοσπονδία Διαιτητών, καθώς και την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Θα προσπαθήσουμε επίσης – όσο περνά απ’ το «χέρι» μας - να προωθήσουμε σε υψηλότερες κατηγορίες κάποια νέα, ταλαντούχα παιδιά, που δείχνουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν σε υψηλότερο επίπεδο. Εκτός αυτού, στις αρχές του επόμενου έτους θα διοργανώσουμε νέα σχολή διαιτησίας, για να ενισχύσουμε & να ανανεώσουμε το δυναμικό του Συνδέσμου μας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.