Στην γειτονιά των αγγέλων ο Δ.Κουλάτσης.Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.


Ένας αξιόλογος μπασκετικός παράγοντας (ΓΕΗ, Ηρόδοτος) που τα τελευταία όμως χρόνια είχε αποτραβηχτεί για διάφορους λόγους ο Δημήτρης Κουλάτσης δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο Δ.Κουλάτσηςέφυγε απο τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, πατέρας τριών παιδιών.Ανακοίνωση εξέδωσε το Ηράκλειο και το Δειλινό.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/9  στις 18.00),στον Αγ. Νικόλαο Γαζίου. 

Το Ηράκλειο αναφέρει στην συλλυπητήρια ανακοίνωση
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Δημήτρη Κουλάτση.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Το Δειλινό και ο πρόεδρός του, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση:

"Το σωματείο Α.Ο. Δειλινό Basketball εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον χαμό του Δημήτρη Κουλάτση και ευχόμαστε στην οικογένεια του υγεία και κουράγιο για να τον θυμούνται!!! 

Ο Δημήτρης Κουλάτσης υπήρξε ένας "υπηρέτης" του μπάσκετ και μέσα από αυτήν την ανακοίνωση θέλω να τον ευχαριστήσω που με μύησε να ασχοληθώ με το μπάσκετ και να εκφράζω την λύπη μου για τον χαμό του!"

Ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος,
Σωτήρης Καταρτζόγλου

Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μπασκετική οικογένεια του Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Δημήτρη Κουλάτση.
Φίλε καλό ταξίδι.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.