Γ.Μακράκης | "Στόχος ένα βήμα παραπάνω απο πέρυσι".


Ο προπονητής του Εργοτέλη κ. Γιώργος Μακράκης, μιλώντας στο kritikobasket.gr, μετά το παιχνίδι με την Ακαδημία Ρεθύμνου, οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του, μίλησε για τα νέα πρόσωπα που ήρθαν, εκτίμησε το ρόστερ και ανακοίνωσε πως θα δουλέψει η ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συνοπτικά οι δηλώσεις του κόουτς Μακράκη:

"Σε κάθε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα, θέλουμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα και να δούμε πως τα καινούρια παιδιά αφομοιώνονται στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Στο σημερινό (σ.σ χθεσινό) παιχνίδι, βοηθήσαμε τον Χ.Χαλκιαδάκη να μπει στο παιχνίδι της ομάδας και σύντομα θα βοηθήσουμε να μπουν και οι Σκαρλάτος και Βασιλειάδης.

Την Πέμπτη αγωνιζόμαστε στα Χανιά με τον Κύδων και μετά θα ολοκληρώσουμε το μοντάρισμα της ομάδας με το τουρνουά "Β.Παδουβάς", καθώς μετά την ολοκλήρωση του δεν θα παίξουμε πιθανότατα άλλο φιλικό.

Μετά θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις για τρεις μέρες και κατόπιν θα "ηρεμήσουμε", ώστε να μπούμε φρέσκοι στο πρωτάθλημα.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου έχει βάθος, αποκτήσαμε πέντε νέους παίκτες, χωρίς να υπερβούμε από το περυσινό μπάτζετ.

Τα νέα παιδιά εκτός του Γεωργούτσου (Σακελαράκης, Χαρωνίτης, Καρακωσταντάκης, Σκαρλάτος, αλλά και οι Βασιλειάδης, Χαλκιαδάκης),  είχαν πέρυσι για διάφορους λόγους μακρά αποχή, η στρατιωτικό και χρειάζεται χρόνιος για να τους εντάξουμε.

Το ίδιο ισχύει και τον Αρναουτάκη  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες.

Στόχος είναι όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Β.Γιαννουλάκης να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και να δείξει η ομάδα το πρόσωπο που είχε στον Β΄γύρο πέρυσι, από την αρχή του πρωταθλήματος".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.