Δειλινο | Το επίσημο λογότυπο του τουρνουά Β.Παδουβάς.


Το Δειλινό γνωστοποίησε μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook (Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ BASKETBALL) επίσημο λογότυπο του τουρνουά "Β.Παδουβάς",το οποίο θα υπάρχει εσαεί στο τουρνουά που θα διοργανώνεται για τον αείμνηστο Βασίλη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το σωματείο Α.Ο. Δειλινό Basketball διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά στην μνήμη του Βασίλη Παδουβά που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 26/9 εώς και την Δευτέρα 29/9 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο με την συμμετοχή των Ο.Φ.Η., Ηράκλειο Ο.Α.Α., Εργοτέλη Γ.Σ., Ηρόδοτο Α.Ο.Ν.Α., Ακαδημίας Ρεθύμνου και Α.Ο. Δειλινό.

Μέσα από την σελίδα μας σας παρουσιάζουμε το επίσημο λογότυπο του τουρνουά το οποίο θα υπάρχει κάθε χρόνο στο τουρνουά που θα διοργανώνεται για τον Βασίλη μας...

Το Α.Ο. Δειλινό ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Τσαγκαράκη( Vasilis Tsagkarakis) και την εταιρία του Plan b Design( Plan b design)για την δημιουργία του λογότυπου αλλά και για την αφίσα η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.