ΟΦΗ | Καλεί τους φιλάθλους του : «Στηρίξτε την προσπάθεια του μπάσκετ».


Το πρώτο του επίσημο της παιχνίδι για την φετινή χρονιά, δίνει το Σάββατο (4μμ) στο ΒΑΚ η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, με αντίπαλο τον Εθνικό για το Κύπελλο Ελλάδος και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το δεξί την αγωνιστική περίοδο.Κάλεσμα της επιτροπής μπάσκετ.Δηλώσεις Συμεών Καμπάκα:«Πρωταγωνιστική πορεία» .

Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ομάδα μπάσκετ, η οποία με την καθοδήγηση του Φώτη Τακιανού και ένα αξιόμαχο ρόστερ, ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών, θα προσπαθήσει να κάνει πρωταγωνιστική πορεία στην Α2 μπάσκετ. 

«Στην προσπάθεια μας αυτή η βοήθεια του κόσμου του ΟΦΗ είναι καθοριστική. Τον θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά, για να μπορέσουμε να του δώσουμε χαρές και να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας. Σε κάθε παιχνίδι το παλατάκι του ΒΑΚ πρέπει να είναι έδρα και σε αυτό θα γίνει το παν να βοηθήσουν και οι παίκτες με το τεχνικό επιτελείο με το θέαμα και το μπάσκετ που θα παρουσιάσουν. Ελάτε πιο κοντά να κάνουμε το μπάσκετ του ΟΦΗ, ακόμα πιο δυνατό» αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ.

Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Εθνικός για το Κύπελλο Ελλάδος θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας για τους κατόχους. Οι κάρτες έχουν κυκλοφορήσει και τιμώνται 50 ευρώ για όλο το χρόνο. Οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ διακινούνται απο την ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και απο το κλειστό του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

«Πρωταγωνιστική πορεία»

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη 101,5 το μέλος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Συμμεών Καμπάκας, ανέφερε για την φετινή προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, ότι «μεγάλη ομάδα είναι αυτή που έχει κόσμο και την στηρίζει κάθε εβδομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλος σύλλογος και θέλουμε την αγάπη που δείχνει έμπρακτα στο ποδόσφαιρο να τη δείξει και στο μπάσκετ. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ποδοσφαιρικός, αλλά και στο μπάσκετ με μπροστάρη τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη και την Επιτροπή μπάσκετ, γίνεται μεγάλη προσπάθεια και αξίζει στήριξης. 

Ολοι είμαστε παιδιά του ποδοσφαίρου και με το ποδόσφαιρο του ΟΦΗ μεγαλώσαμε και χαρήκαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε, αλλά ο ΟΦΗ έχει και άλλα τμήματα, που πρέπει να στηριχθούν απ τους φιλάθλους του συλλόγου».

Για τους στόχους της ομάδα μπάσκετ στην Α2 ανέφερε ότι «θέλουμε να κάνουμε μια πορεία πρωταθλητισμού φέτος στην Α2 και με αυτό το στίγμα ξεκινάμε. Θα δούμε την κατηγορία και αναλόγως θα πορευθούμε. Πάντως πιστεύουμε ότι έχουμε φτιάξει μια πολυ ανταγωνιστική ομάδα».

Για τις κάρτες διαρκείας ο κ Καμπάκας ανέφερε ότι όσο διαρκείας του μπάσκετ διατίθενται απο την μπουτίκ του ΟΦΗ, θα δίνεται και ένα μπλουζάκι του ΟΦΗ δώρο στον κάθε κάτοχο
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.