Ρέθυμνο | Φιλική νίκη επι του Ψυχικού στην Αθήνα.


Το Ρέθυμνο επικράτησε, σε φιλική αναμέτρηση, του Ψυχικού στην Αθήνα με 72-81, στο πρώτο απο τα τρια δυνατά φιλικά παιχνίδια, στην Αθήνα, επιπέδου Basket League.Έναν πρώην παίκτη του Ρεθύμνου, “τσεκάρουν” οι “αιώνιοι”.

Στην σελίδα του στο facebook (Psichiko B.C.),  αναφερει :
"Την ήττα με 81-72 από το Ρέθυμνο γνώρισε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα, στο πιο δυνατό μέχρις στιγμής φιλικό. Οι παίκτες του Γιώργου Ρεμεντελα έδειξαν μεγάλη διάθεση καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τη Λιβαδειά. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ψυχικού πραγματοποίησε ο Αντώνης Μαντζαρης".

Τα δεκάλεπτα: 27-28, 42-44, 50-71, 72-81




Η συνέχεια για το Ρέθυμνο, θα δοθεί την Παρασκευή επίσης στις 17.00 στο κλειστό της Κηφισιάς, με τους Ρεθυμνιώτες να δίνουν ίσως το πιο δυνατό φιλικό τους παιχνίδι απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της περυσινής Basket League.

Μάλιστα η αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ και οι Ρεθυμνιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. 

Τα φιλικά του Ρέθυμνο Aegean θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 17.30 το απόγευμα στο κλειστό της Γούβας στην Ελευσίνα, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Ένα φιλικό, που μετά από την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, που έφερε τις δύο ομάδες αντίπαλες στην Β’ φάση της διοργάνωσης την Τετάρτη 24/09.


Έναν πρώην παίκτη του Ρεθύμνου, “τσεκάρουν” οι “αιώνιοι”.


Ο Ντιόντε Κρίστμας που είχε αγωνιστεί με επιτυχία με τη φανέλα του Ρεθύμνου αλλά και του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε τη χρονιά που μας πέρασε, με τους Φίνιξ Σανς.

Το πιθανότερο όμως είναι να γυρίσει στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που προτείνεται σε ομάδες της Ευρώπης.

Μεταξύ αυτών, προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Βέβαια δεν αποκλείεται να παίξει και του χρόνου στο NBA.

Πηγή: sportday.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.