Νίκη στην παράταση για τους παίδες του Κύδωνα.


Η ομάδα παίδων του Κύδωνα, σε ένα παιχνίδι που είχε έντονες συγκινήσεις, επικράτησε στην παράταση του Ηράκλειο με 64-60, ξεκινώντας ιδανικά το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚ.
Το παιχνίδι ήταν σε όλη την διάρκειά του αμφίρροπο με καμιά απο τις δυο ομάδες να καταφέρνει να αποκτά προβάδισμα νίκης.

Ο πιο ταλαντούχος παίκτης της τελευταίας πενταετίας στα Χανιά ο Βλαχάκης, πήρε το ...όπλο του και πυροβολούσε ..ασυστόλως το καλάθι του Ηράκλειο, που δεν είχε αντίδοτο να αντιμετωπίσει τον παίκτη του Κύδωνα.

Ωστόσο το Ηράκλειο θα μπορούσε να φύγει με την νίκη  στο τέλος της κανονικής περιόδου,  οταν ο πρώτος σκορερ της ομάδας του Μ.Πετράκη ο Καλομοίρης, κέρδισε δυο βολές και αρχικά με την πρώτη εύστοχη έφερε το παιχνίδι στα "ίσα" κι αν ευστοχούσε στην δεύτερη θα σημείωνε το 53-54, που θα του έδινε την νίκη.


Κύδων- Ηράκλειο 64-60 (παράταση) κ.α 53-53
Δεκάλεπτα: 11-11, 28-23 (ημίχ.), 44-38, 53-53 (κ.α.) 64-60 παράταση

Κύδων (Παπακωσταντίνου): Κόβατς, Βλαχάκης  36 (4), Αζαριάδης, Σκορδυλάκης 1, Δρουβαλάκης 7,, Μετζιδάκης 9(1), Κατσούλης 3, Γαρεδάκης, Μπαουράκης, Κουτσαντωνάκης 4, Κορδα 2, Χατζάκης 2.
Ηράκλειο (Πετράκης): Φραγκιαδάκης,Κίτσος-Καβαλαράκης , 14, Στεφανάκης, Καλομοίρης 16, Μαρής 1,  Πετράκης, Ινιωτάκης, Αλεξόπουλος 7, Μαρνελάκης 14(1), Κούρκουλος, Κυπριωτάκης.

.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.