Θελει δουλειά το Ηράκλειο βελτιωμένη η Ακαδημία.


Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες (17/09), στα "Δυο Αοράκια", το Ηράκλειο επικράτησε της Ακαδημίας με 71-59, με τους γηπεδούχους να φαίνονται να χρειάζονται δουλειά (απόλυτα λογικό), για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο φιλικό με τον Ηρόδοτο.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του μoνταρίσματος, ενώ το "παζλ" δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού αναμένεται η απόκτηση ενός ψηλού (που αναμένεται να ανακοινωθεί αυτήν την εβδομάδα) και από εκεί και πέρα το τουρνουά "Β.Παδουβάς", αναμένεται να αποδειχτεί το "κρας τεστ" εν όψει του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

Η ομάδα του Β.Ράλλη,παρατάχθηκε με πολλούς μικρούς και χωρίς τον Πάλλη,ενώ λίγο πριν το ημίχρονο αποχώρησε και ο Παπαδάκης.

Από την άλλη η βελτιωμένη Ακαδημία, δεν είχε στην διάθεσή της τον Κ.Μπαλάφα, είχε κορυφαίο  σκόρερ τον πρώην έφηβο του Ηράκλειο Π.Μαραγκάκη, που σημείωσε 15 πόντους.

Ο Γιώργος Αρναουτάκης με 20 πόντους αναδείχθηκε κορυφαίος του ματς, με τον Μπόγδανο να τον ακολουθεί με 17.

Ηράκλειο- Ακαδημία Ρ.  71-59
Δεκάλεπτα: 15-15, 32-29 (ημίχ.), 51-42, 71-59.
Διατητές: Μαλαμάς, Καρανικόλα.

Ηράκλειο (Β.Ράλλης-Μ.Σηφομιχελάκης): Σταράκης, Παπαδάκης, Σπυριδάκης 2, Τσερκιτζόγλου 7, Μπόγδανoς 17 (2), Πρωτογεράκης, Αγαπιάδης 11(1), Αρναουτάκης 20(1), Πεδιαδιτάκης, Ζανιδάκης 7(2), Παπαδούλης 7.
Ακαδημία Ρεθύμνου ( Β.Θεοδωρουλάκης-Ν.Τσαγκαράκης): Καραπέτσας, Κριθινάκης 5 (1), Σκεμπής 5(1), Μαραυγάκης 9, Χρυσοθυλάκης 10, Μαραγκάκης 15, Σταμούλος 93), Νταλιάνης, Δουλγεράκης 6, Μπελεφάντης,Κωσταντίνου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.