ΣΥΔΚΑΚ | Με απόλυτη επιτυχία στα τεστ οι διαιτητές της Κρήτης.


Στις 28/9/2014 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του δεύτερου γκρουπ του 32ου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. 


Οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν στα δύο γκρουπ, σημείωσαν 100% επιτυχία τόσο στις γραπτές εξετάσεις και στο τεστ φυσικής κατάστασης, αποδεικνύοντας έτσι το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο. 

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Σύνδεσμος για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκε στο σεμινάριο των διαιτητών Α1 εθνικής κατηγορίας από 3 μέλη του, τους κ.κ. Κατραχούρα, Μαλαμά και Χαλαμπαλάκη δείγμα της αστείρευτης προσπάθειας των κρητικών διαιτητών για εξέλιξη και πρόοδο.

Ευχόμαστε η αγωνιστική περίοδος που ξεκινά να συνεχιστεί με παρόμοιες επιτυχίες, όπως αυτές που είχε το σύνολο των μελών μας στο σεμινάριο της Ομοσπονδίας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.