Γ΄Εθνική | Τα φιλικά της Ακαδημίας.


Το Σάββατο (13/9) θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Ακαδημία Ρεθύμνου. Οι Ρεθυμνιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό, με το  τζάμπολ να έχει προγραμματιστεί στις 18:00.Την άλλη Τετάρτη με Ηράκλειο, το άλλο Σάββατο με Εργοτέλη, μπορεί και με ΟΦΗ..

Στο φιλικό του Σαββάτου ο Βαγγέλης Θεοδωρουλάκηςθα αποκομίσει τα πρώτα συμπεράσματα, τσεκάροντας τους παίκτες του σε καταστάσεις αγώνα.

Τα προβλήματα μειώνονται σταδιακά για τον έμπειρο τεχνικό, καθώς έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γιώργο Σκεμπή.

Μοναδικό απόντα θα έχει τον μακροχρόνιο τραυματία Ανδρέα Κατσαβίδη, ενω στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθεί ο Μανούσος Τζαγκαρούλης και λίγο αργότερα ο Σάββας Χατζηκωνσταντίνου. 

Το επόμενο φιλικό της Ακαδημίας, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου (19:00). Αυτή τη φορά οι «πορτοκαλί» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ηράκλειο. 

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου θα μετρήσουν δυνάμεις με τον Εργοτέλη, ενώ γίνονται προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί ένα ακόμα φιλικό κόντρα στη δυνατή και φιλόδοξη στην Α2 ομάδα του ΟΦΗ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.