Βεντέτα στο Κρητικό μπάσκετ για ένα φιλικό!


Συμβαίνουν κι αυτά στον...όμορφο χώρο του μπάσκετ στην Κρήτη.Η "βεντέτα" ανάμεσα σε Κύδωνα Χανίων και Ακαδημία Ρεθύμνου καλά κρατεί, αφού η ρεθυμνιώτικη ομάδα ζήτησε φιλικό και η επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα αρνήθηκε λόγω των "κατευθυνόμενων" επεισοδίων της Ακαδημίας, στα περυσινά play off της ΕΚΑΣΚ και αμέσως η ρεθυμνιώτικη ομάδα, εκτόξευσε, με ανακοίνωσή της, βέλη κατά του σωματείου μπάσκετ από τα Χανιά.Τι απάντησε ο Κύδωνας.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Κύδωνα κ.Σδράκας, πήρε τηλέφωνο τον παίκτη της Ακαδημίας και "συντοπίτη του", Κ.Μπαλάφα, για την διεξαγωγή φιλικού μεταξύ τους.

Ο παίκτης της Ακαδημίας, μίλησε στον προπονητή του για την πρόταση κι αυτός δέχτηκε.

Όμως η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα, αρνήθηκε την διεξαγωγή λόγω των "κατευθυνόμενων" επεισοδίων που έγιναν πέρυσι στους τελικούς play off της ΕΚΑΣΚ, καθώς όπως τόνιζαν "άλλα έβγαζαν προς τα έξω κι άλλα δημιουργούσαν απο μέσα".

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκδώσει αμέσως ανακοίνωση η Ακαδημία και λίγες ώρες αργότερα απάντησε ο Κύδων.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Ρεθύμνου, αναφέρει:

Για να γίνεις μεγάλη ομάδα και να πρεσβεύει σε σένα μια ολόκληρη πόλη σε επίπεδο αθλητικό, πρέπει αρχικά ''ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ'' και μετά να κερδίζεις. Δυστυχώς κάποιοι δε ξέρουν να το κάνουν αυτό!!!
Είναι δύσκολο να χωνέψουν πως έχασαν μια σειρά αγώνων στο γήπεδο μέσα, και όχι στα χαρτιά!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΈΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΎΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΦΙΛΙΚΈΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
Δείχνετε το επίπεδο σας για άλλη μια φορά!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!


Η απάντηση της επιτροπής μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων,  αναφέρει τα εξής:

"Ως  επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Κύδωνα Χανίων δηλώνουμε απερίφραστα, πρωτίστως ως γονείς και δευτερεύοντως ως άνθρωποι που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να επιλέγουμε τα φιλικά προς τα παιδιά μας Σωματεία με βάση το ήθος, την συμπεριφορά και τον εν γένει πολιτισμό (αθλητικό ή μή) που εκπέμπουν μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος και... ο "νοών νοείτω" .  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.