Πρώτη με όνειρα για τον Εργοτέλη (photos).


Τα βάσανα και η σκληρή δουλειά ξεκινούν χθες το απόγευμα (19/08, 19:00), στο Μαρτινέγκο για τους παίκτες του Εργοτέλη, καθώς πραγματοποιηθηκε η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Γ.Μακράκη έκανε αίσθηση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αφού απέκτησε παίκτες… πρώτης γραμμής. 
Με όνειρα και αισιοδοξία για την νέα σεζόν, ξεκίνησε την Δευτέρα 18/8 στο Μαρτινέγκο η ομάδα του Εργοτέλη.

Την ενδαιφέρον στην πρώτη συνάντηση έκλεψαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "κίτρινόμαυρων", Μάριος Σακελλαράκης ,Σπύρος Γεωργούτσος και Παναγιώτης Χαρωνίτης, αλλά και νεος ο βοηθός προπονητή Γιάννης Τζανής, που απέκτησε πρόσφατα δίπλωμα προπονητή.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του σωματείου Βαγγέλης Γιαννουλάκης η έφορος της ομάδας Μελίτσα Αλεβιζάκη ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μακράκης, καθώς καθώς και  καθώς και ο βασικός κορμός της ομάδας της περυσινής σεζόν.

Πηγη φώτο: "Facebbok-ERGOTELIS BASKETBALL CLUB".







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Γιαννουλακη.Έφαγες τον βοηθό που έτρεχε σαν τρελλός πέρυσι με απόλυτη επιτυχία όπως αναγνωρίζουν όλοι.Αυτό θα πει δικαιοσύνη και αναγνώριση.Αλλά και ο πρώτος προπονητής τσιμουδιά.Ωραία υποστήριξη στον συνεργάτη.Μόνο ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ.Απορώ γιατί δεν σηκώνεται να φύγει.Υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν τη δουλειά του,παρά τις προσπάθειες των καλοθελητων-κομπλεξικων να τον μειώσουν.Μπράβο σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο εκτός από το να φύγει ο κόουτς γιατί είναι ο μόνος που βοήθησε και βοηθά τα παιδιά μας έμπρακτα και αυτό το παραδέχονται όλοι οι γονείς.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ!