Από ιατρικό έλεγχο πέρασαν οι παίκτες του ΟΦΗ .


Από πλήρη ιατρικό έλεγχο πέρασαν το Σάββατο οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ."Κρας" τεστ με Ρέθυμνο  για τον ΟΦΗ στις 13 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη:

Από πλήρη ιατρικό έλεγχο πέρασαν το Σάββατο οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ. Ολη η σημαντική αυτή ιατρική διαδικασία ήταν μια προσφορά απο το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ που εδρεύει στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας. Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, ευχαριστούν θερμά τον manager του Ιατρικού κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη, τον καρδιολόγο κύριο Ιωάννη Λιοπυράκη καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.

"Κρας" τεστ με Ρέθυμνο  για τον ΟΦΗ στις 13 Σεπτεμβρίου.

Σε εξέλιξη είναι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ όπου οι παίκτες του Φώτη Τακιανού θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα εν όψει του πρωταθλήματος. 

Σε αυτά τα πλαίσια θα αντιμετωπίσουν το Ρέθυμνο Aegean σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου και το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.