Στο Ψυχικό ο Μάνος Παπαδούλης.


Στο Ψυχικό (Α2 Ανδρών), θα συνεχίσει την καριέρα του  φόργουορντ του Ηράκλειο Μάνος Παπαδούλης, που συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν και θα βρει για συμπαίκτη του το νεαρό πλέι μέικερ του Εργοτέλη Γιώργο Σκάνδαλο.Στο Παγκράτι ο Ντιαλό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάνο Παπαδούλη (18, 1μ98).

Ο νεαρός αθλητής, που αγωνίζεται στις δύο θέσεις των φόργουορντ, προέρχεται από το Ηράκλειο, με το οποίο είχε χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό, ενώ ήταν εκ των ηγετών της εφηβικής ομάδας που αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Τρικάλων πριν από μερικούς μήνες. Εξάλλου, κατά το παρελθόν έχει αποτελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων Παμπαίδων και Παίδων».

Ένας σημαντικός μεταγραφικός στόχος του Ηράκλειο δεν υφίσταται πλέον, καθώς όπως ανακοίνωσε το Παγκράτι την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Άλφα Ντιαλό (2,10 - 22 ετών) για ένα χρόνο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Άλφα Ντιαλό (2,10 - 22 ετών) για ένα χρόνο.
Ο Ντιαλό την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα του Φιλαθλητικού όπου σε 26 παιχνίδια είχε 5,3 πόντους μέσο όρο και 4,7 ριμπάουντ. Την σεζόν 2012-2013 βρέθηκε και πάλι στην Α2, αυτή τη φορά με το Ηράκλειο, όπου σε μια εκ νέου γεμάτη σεζόν είχε 6,8 πόντους κατά μέσο όρο και 5,3 ριμπάουντ».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.