Κατέκτησε τον "Λευκό Πύργο" και στον ΠΑΟΚ, ο Κρητικός Χ. Σαλούστρος.


Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στην… κούρσα για τη μεταγραφή του Ηρακλειώτη Χρήστου Σαλούστρου (που ξεκίνησε απο τις Ακαδημίες του Ηράκλειο και του "Μινωα"), καθώς τον έδεσε για τρία χρόνια καταφέρνοντας να τον αποσπάσει απο το Ρέθυμνο που είχε ενδιαφερθεί έντονα..
Οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς και ο 24χρονος φόργουορντ έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών, το οποίο σημαίνει πως θα κρατήσει τον παίκτη στο κλειστό της Πυλαίας έως το καλοκαίρι του 2017. 

Ο Σαλούστρος πέρυσι σε 25 ματς είχε 4,2 πόντους, μάζευε 3,2 ριμπάουντ και ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Πανιωνίου, κάτι το οποίο δε μπορεί να καταγράψει κάποιο στατιστικό.


Το Χρήστο Σαλούστρο ήθελαν κι άλλες ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ, με το πιο έντονο ενδιαφέρον να έχει εκφραστεί από το Ρέθυμνο, ωστόσο οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατάφεραν να του αποσπάσουν τη θετική απάντησή του στην πρόταση που του κατέθεσαν και να τον κάνουν δικό τους.

Με λιτή ανακοίνωσή τους, μέσω του επίσημου λογαριασμού τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την Πέμπτη (14/08) τη μεταγραφή του. 

«Συμφωνία με τον Χρήστο Σαλούστρο για τρία χρόνια (μέχρι και τη σεζόν 2016-17)», έγραψαν χαρακτηριστικά στο Twitter.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.