Επιστολή για τα τελευταία γεγονότα στον ΑΟΝΑ Ηρόδοτο.


Με επιστολή που μας έστειλαν στο site, οι παλαιότεροι παίχτες και υποστηριχτές της ομάδας και σαν υπεύθυνοι διαχείρισης του Ανδρικού και Γυναικείου τμήματος της ομάδας, παίρνουν θέση και απαντάνε για τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα, βάζοντας πάνω απ όλα την αγάπη και την προσφορά προς την ομάδα τους, χωρίς καμία ιδιοτέλεια.
Η επιστολή αναφέρει:

"Διαβάζοντας όλα αυτά που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με τις διαφορές παιχτών και προέδρου του ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ και καθώς κληθήκαμε να πάρουμε θέση σχετικά, θα απαντήσουμε πρώτα σαν οι παλαιότεροι παίχτες και υποστηριχτές της ομάδας και κατά δεύτερο σαν υπεύθυνοι διαχείρισης του Ανδρικού και Γυναικείου τμήματος της χρονιάς που πέρασε.

Η συνεργασία μας τόσο με το προηγούμενο Δ.Σ. όσο και με τους προπονητές και αθλητές/ριες ήταν δίκαιη και άψογη. Κατά την διάρκεια της προηγούμενης σαιζόν υπήρξαν, όπως είναι φυσικό σε ομάδες, διάφορα προβλήματα που όμως με καλή διάθεση αμφότερων και συνεργασία, ξεπεράστηκαν. Ο δικός μας ρόλος ήταν καθαρά διαμεσολαβητικός ανάμεσα σε διοίκηση και τμήματα, προσπαθώντας να βοηθήσουμε (χωρίς να περιμένουμε ανταπόδοση), ώστε να λυθούν λειτουργικά προβλήματα.

Για τις οικονομικές διαφορές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σαιζόν, εμείς γνωρίζουμε ότι συμφώνησαν όλοι με τις προτάσεις του Δ.Σ. στην τελευταία συγκέντρωση και αποχαιρετιστήκαμε ικανοποιημένοι.

Όσον αφορά στη σχέση μας με τον κ. Μερονιανάκη υπήρξε άψογη σε επίπεδο συνεργασίας, όσο και φιλική σε προσωπικό επίπεδο. Είναι, κατά τη γνώμη μας, ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και που συνεχώς προσπαθεί με στόχο να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας. Οποτεδήποτε τα τμήματά μας χρειάστηκαν υποστήριξη από τον πρόεδρο, μας την παρείχε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τελειώνοντας, θεωρούμε ότι πρωταρχικός στόχος όλων πρέπει να είναι η προσφορά στην ομάδα και το άθλημα που αγαπάμε και λιγότερο να απασχολεί τον καθένα, τι προσωπικά οφέλη θα αποκομίσει.

Υ.Γ. Σκοπός της επιστολής μας, δεν είναι να επισκιάσουμε το προηγούμενο Δ.Σ. με το οποίο συνεργαστήκαμε, αλλά καθώς δεν έχει κανείς πάρει θέση ακόμη, ξεκαθαρίζουμε τη δική μας θέση και τη διαχωρίζουμε από τους παραπάνω".

Ανδρέας Σακουλάκης – Μαρία Κυρατζούλη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.