Ρέθυμνο Aegean | Από την Αμερική στο Ρέθυμνο .


Την απόκτηση του Σταύρου Σχίζα ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του  Ρεθύμνου.Ο Σχίζας αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3, ενώ είναι απόφοιτος του κολλεγίου Ρότσεστερ των ΗΠΑ.Με Φαγιέ η Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Σταύρου Σχίζα, ο οποίος είναι 25 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει ύψος 1.96μ.
Ο Σταύρος Σχίζας, το 2010, μετακόμισε στις ΗΠΑ και την τελευταία σεζόν αποφοίτησε από το κολλέγιο του Ρότσεστερ, ενώ αγωνίστηκε με την φανέλα των Ουόριορς. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια και είχε 19.1 πόντους, 56.3% στα δίποντα, 44.2% στα τρίποντα, 79.6% στις βολές και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο".

Με Φαγιέ η Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας

Ο Μουχαμάντ Φαγιέ, ο νέος πάουερ φόργουορντ του Ρέθυμνο Aegean, θα ενισχύσει την Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Τσέικχ Σαρ, τον συμπεριέλαβε στην τελική 12άδα. Ως γνωστόν, η Σενεγάλη θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας, το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.