Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Καρέ μεταγραφών και μια ανανέωση για τον Χάνδακα.


Μεταγραφικός οργασμός στην ομάδα του Μασταμπά Ηρακλείου, , που ανακοίνωσε μαζεμένες, ούτε λίγο ούτε πολύ, τέσσερις μεταγραφές παικτών και μια ανανέωση δανεισμού, ενισχύοντας κατά πολύ το ρόστερ της.Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι.
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνολικά μεταγραφές και μια ανανέωση δανεισμού πραγματοποίησε αυτές τις ημέρες η ομάδα απο τον Μασταμπά Ηρακλείου, ο Χάνδακας,  η Καλλονή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Κάλη, Μεταξωτού, Χατζή και Πηρουνάκη, ενώ ανανεώθηκε ο δανεισμός του Γ.Παπαδάκη απο την Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Χάνδακακ απέκτησε:

Το 20χρονο σέντερ Κάλη Νίκο απο την ομάδα του Δίκαιου Κω.
Τον 19χρονο πλει μέικερ Μεταξωτό Νίκο, απο τον Ιπποκράτη Κω.
Τον 27χρονο σέντερ Χατζή Ντέμη απο την Αναγέννηση.
Τον 18 χρονο φόργουορντ Πηρουνάκη Στέφανο απο την εφηβική ομάδα του Ηράκλειο.
Παράλληλα  ανανεώθηκε ο δανεισμός του 20χρονου Παπαδάκη  Γιώργου απο την Ιεράπετρα.

Στα γραφεία της ομάδας στον Μασταμπά οι διοικούντες οδεύουν με γοργό ρυθμό, προς την ολοκλήρωση του ρόστερ τους, με το οποίο θα παραταχθούν στο νέο πρωτάθλημα της νέας σαιζόν στο Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τρεις ακόμα περιπτώσεις, (οι οποίες  η μια είναι πιο ενδιαφέρουσα απο την άλλη, με την μια ιδιαίτερα να προκαλέσει αίσθηση) και εφ όσον ολοκληρωθούν (το πιθανότερο) θα ανακοινωθούν άμεσα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.