Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Προπονητής του Κύδωνα ο Κώστας Σδράκας.


Tο πρώτο μεγάλο άλμα στην καριέρα του ως επαγγελματίας προπονητής κάνει ο Κώστας Σδράκας και μάλιστα στην όμορφη πόλη των Χανίων και στην ομάδα του Κύδωνα, με σκοπό να τον επαναφέρει στις επιτυχίες. Τι δήλωσε ο προπονητής στα sportrikala.gr
Μετά από διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των Χανιών και τις διαβεβαιώσεις ότι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν σε λίγα χρόνια την ομάδα τους ψηλά στο μπασκετικό ελληνικό χάρτη, ο Κώστας Σδράκας είπε το ναι και αναλαμβάνει 1ος προπονητής. 

Στις πρώτες του δηλώσεις του, ο Κώστας Σδράκας, αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων των Χανίων να τον εντάξουν ως 1ο προπονητή στην ομάδα τους, τους στόχους τους που είναι πολύ σημαντικοί και για τις ακαδημίες αλλά και για την ανδρική ομάδα αφού ο Κώστας Σδράκας αναλαμβάνει ως 1ος προπονητής την επίβλεψη όλων των τμημάτων και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον παλιό του φίλο Κώστα Σκρέτα (αριστερά στην φωτο), ο οποίος αξιοποιώντας τις μπασκετικές του γνωριμίες βοήθησε στο να κλειστεί η παραπάνω συμφωνία. Άλλωστε, η δήλωση του Κώστα Σδράκα ότι η βοήθεια του Κώστα Σκρέτα στην άνοδο του Τρικαλινού μπάσκετ και όχι μόνο είναι ανεκτίμητη φωτογραφίζει τη σχέση των δύο ανδρών.
Πηγή: sportrikala.gr.

Ποιος είναι ο Κώστας Σδράκας.

Εμείς να συμπληρώσουμε οτι ο Κώστας Σδράκας, γεννήθηκε στις 9/9/1972, έχει αγωνιστεί στις Ομάδες στην Α2, ΚΑΟΔ (που έχει διαπρέψει),, Τρίκαλα, ΜΕΝΤ, Δάφνη για έξι σαιζόν, με Συμμετοχές στην Α2  132 και σημείωσε 1539 πόντους.

Σαν προπονητής εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στον Α.Ο.Καλαμπάκας στην Α΄ΕΚΑΣΘ.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.