ΕΟΚ | Μια νίκη και μια ήττα για την Εθνική κορασίδων.


Η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων, σε φιλικά προετοιμασίας που πραγματοποίησε στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας γνώρισε μια νίκη και μια ήττα το διήμερο αυτό.Τι έκαναν οι Κρητικές.

Ελλάδα-Τουρκία 56-51
Η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων νίκησε, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη, με 56-51 την Τουρκία χθες 08/07).

 Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θάνος Σόφτσης, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών του και τόνισε: «Σ αυτό το στάδιο προσπαθούμε να δούμε ποιες αθλήτριες βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Τα κορίτσια προσπαθούν πολύ αλλά πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Δεκάλεπτα: 8-11,24-32,36-41, 56-51
ΕΛΛΑΔΑ (Σόφτσης): Κολλάτου 12(1), Παπαρδέλα 9(1), Τσιχλάκη 2, Τζουγκράκη 2, Γεροστεργίου 2, Τσουκαλά 7, Δημητριάδου 7(1), Βιντζηλαίου 7, Αλεξίου 5(1) , Σταυροπούλου 3(1).

Ελλάδα-Τουρκια 47-40
Η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων ηττήθηκε από την Τουρκία με 47-40 σε φιλικό προετοιμασία που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θάνος Σόφτσης, δοκίμασε διαφορετική 12άδα σε σχέση με το πρώτο φιλικό με την Τουρκία και τόνισε:΄΄ Οι παίκτριες μου αντεπεξήλθαν καλά αλλά όπως ήταν φυσικό δεν είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας λόγω των πολλών αλλαγών. Είμαι υποχρεωμένος να δοκιμάσω όλες όσες συμμετέχουν στη προετοιμασία της ομάδας.΄΄

Δεκάλεπτα: 17-4, 28-16, 42-24, 47-40.
Ελλάδα (Σόφτσης): Αλεξίου 5, Τσιχλάκη 4, Καρακούλια 9, Τζουγκράκη 3, Βιντζηλαίου 9, Διαμαντίδου 2, Τσινεκέ 8(1).

**Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει αύριο το πρωί (11πμ) εκ νέου φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία στη Θεσσαλονίκη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.