Οι βόμβες σκάνε η μια πίσω απο την άλλη εκεί στην Αλικαρνασσό.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το κόλπο γκρόσο στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έκανε ο Ηρόδοτος που συμφώνησε με έμπειρη γκαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της.
Η έμπειρη αθλήτρια (που το kritikobasket.gr ,γνωρίζει το όνομα αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο), αγωνίζεται ως γκαρντ και στις ομάδες που έχει αγωνιστεί (και είναι πολλές) έχει παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιτυχίες.
Μάλιστα αποτέλεσε τον βασικό καταλύτη στις ομάδες που αγωνίστηκε να κερδίσουν την άνοδο στην Α1 , η να κατακτήσουν τίτλους.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προηγούμενου προπονητή της που αναφέρει οτι "ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές των επιτυχιών μας και είμαι χρόνια προπονητής , όμως τέτοιο επαγγελματισμό και χαρακτήρα δεν έχω συναντήσει τόσο για την επαγγελματική, όσο και την προπονητική του νοοτροπία. Είναι ο σημαντικότερος αθλητής που έχω συνεργαστεί".
Τα σχόλια περιττεύουν...
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου