Ρέθυμνο Aegean| 11 Οκτωβρίου το τζάμπολ - Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας - Θέλει Χ.Σαλούστρο.


«Για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ορίστηκε η έναρξη της ΟΠΑΠ Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2014-15 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση της. αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΕΣΑΚΕ.
"Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, επίσης, ενέκρινε ομόφωνα τον Κανονισμό Πρωταθλήματος και Πειθαρχικού Δικαίου της νέας σεζόν, οι οποίοι θα κατατεθούν στην ΕΟΚ", ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Στην συνεδρίαση βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των 13 από τις 14 ΚΑΕ της Α1 (απουσίαζε μόνο ο Πανιώνιος, που συνεχίζει να είναι μετέωρος), με το Ρέθυμνο Aegean να εκπροσωπείται από το μέλος του Δ.Σ. Μανόλη Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Τάσο Τριαντάφυλλο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για την σαιζόν 2014-15.

Με το σύνθημα «ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ- ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» το Ρέθυμνο Aegean έθεσε από σήμερα σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2014/15.

Προτεραιότητα για την αγορά των καρτών διαρκείας έχουν οι παλιοί κάτοχοι που μπορούν να την προμηθευτούν μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ ταυτόχρονα αίτηση για σειρά προτεραιότητας μπορούν να κάνουν και νέοι ενδιαφερόμενοι.

Το Ρέθυμνο Aegean αποφάσισε οι κάρτες διαρκείας να διατεθούν και φέτος χωρίς καμία αύξηση στην τιμή, εκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που εξακολουθεί να περνά η χώρα μας.

Οι τιμές των καρτών ξεκινούν από τα 60 €.

Θέλει Σαλούστρο, στο Καρπενήσι ο Σκουρτόπουλος.

Το Ρέθυμνο Aegean συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση απόκτησης του Ρεθυμνιώτη Χρήστου Σαλούστρου, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του. 

Βέβαια, ο πρώην άσος του Πανιωνίου, έχει αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, με τους ΠΑΟΚ και Νέα Κηφισιά να έχουν μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της απόκτησης του.

Εντωμεταξύ στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες ο νέος τεχνικός του Ρέθυμνο Aegean Θανάσης Σκουρτόπουλος, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, ξεκινώντας την προετοιμασία της ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας (30 Αυγούστου – 14 Σπετεμβρίου).
"goodnet.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.