Ρέθυμνο | Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέι Τζέι Μουρ (video).


Κάτοικος Ρεθύμνου, θα είναι από τη νέα σεζόν ο Τζέι Τζέι Μόουρ, καθώς το Ρέθυμνο ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ. Ο Μόουρ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ρεθύμνου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.Στην Τουρκία ο Κενι Γκάμπριελ.

Την απόκτηση του Τζέι Τζέι Μουρ ανακοίνωσε σήμερα (27/6) η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου. Ο 23χρονος Αμερικανός (1,98μ.) αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιώργου Καλαφατάκη αποφοίτησε φέτος από το κολέγιο (τρία χρόνια στο Πίτσμπουργκ και ακολούθως στο Ρούτγκερς) και στην τελευταία του χρονιά είχε 11,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 ασίστ σε 26,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωσή της ΚΑΕ Ρέθυμνο αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη συνεργασία της για ένα χρόνο με τον Αμερικανό αθλητή Jonathan Jacob Moore που αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και είναι γεννημένος στις 25 Μαΐου 1991, με ύψος 1,98 cm». 

Στην Τουρκία ο Κενι Γκάμπριελ.

Στην Τουρκία με τη φανέλα της Καρσίγιακα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κένι Γκάμπριελ, όπως έγινε επίσημα γνωστό.

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος φέτος έπαιξε στην Α1 με το Ρέθυμνο και σε 26 συμμετοχές είχε 12.8 πόντους και 9.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.