Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο Chania Basketball Camp!


Παρουσία (όχι τυπική, αλλά ουσιαστική) του Βαγγέλη Μάντζαρη πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις την 4η ημέρα του Chania Basketball Camp, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. 
Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης γκαρντ του Ολυμπιακού έδωσε το "παρών" και στο πρωινό και στο απογευματινό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει αλλά και να δείξει "κόλπα" στα παιδιά που συμμετέχουν στο Chania Basketball Camp. 

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του Μάντζαρη, ο οποίος, αν και μικρός ακόμα στην ηλικία, είχε να τους μεταφέρει αρκετές από τις εμπειρίες της, μέχρι στιγμής, καριέρας του.

Μαζί του και ο αδερφός του Βαγγέλη Μάντζαρη, Αντώνης που είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας της Α1.

Την Παρασκευή (27/6), τελευταία μέρα προπονήσεων, το ραντεβού έχει δοθεί για τις 9 το πρωί στον Κλαδισό, όπου θα βρίσκονται και τα δύο γκρουπ παιδιών. 

Παρουσία των διοργανωτών (Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μανώλη Παπαμακάριου) και των συνεργατών τους, αλλά και του Βαγγέλη Μάντζαρη,πέραν της προπόνησης που θα πραγματοποιηθεί, θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και διπλώματα στα παιδιά που συμμετείχαν στο Καμπ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.