Chania Basketball Camp | Παραγωγική και η 3η μέρα.


Σε ρυθμούς εκμάθησης αλλά και ψυχαγωγία κινήθηκαν και την τρίτη ημέρα, τα παιδιά που συμμετέχουν στο 2ο Chania Basketball Camp που διοργανώνεται στο κλειστό Κλαδισού, από τους Μανώλης Παπαμακάριο, Ανδρέα Γλυνιαδάκη και τους συνεργάτες τους. 
Οι προπονητές του Καμπ εστίασαν την προσοχή τους στη διαδασκαλία των βασικών (σωστές πάσες, άμυνα), ενώ για μια ακόμα μέρα τα παιδιά διασκέδασαν με παιχνίδια και 3 on 3.

Την Τετάρτη (25/6) όπως και τις προηγούμενες μέρες οι προπονήσεις έγιναν σε δύο γκρουπ, πρωί και απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

 Την Πέμπτη (26/6) ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο Chania Basketball Camp

Την Πέμπτη (26/6) φτάνει στα Χανιά ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος θα δώσει το «παρών» για δύο ημέρες στο Chania Basketball Camp. O δις πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδος με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μικρά παιδιά και να τους διδάξει και από τη δική του μεριά, κάποιες πολύτιμες τεχνικές που αφορούν το μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα βρίσκεται και τις δύο -τελευταίες- ημέρες στο Chania Basketball Camp, μαζί με τον αδερφό του Αντώνη που είναι επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.