Chania Basketball Camp | Πολύ δουλειά και πολλά παιχνίδια τη 2η ημέρα.


Άκρως παραγωγική και ταυτόχρονα, διασκεδαστική ήταν η δεύτερη μέρα του Chania Basket Ball Camp που πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (23-27 Ιουνίου). 

Οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Μανώλης Παπαμακάριος αλλά και ο μόνιμος συνεργάτης του Καμπ Θανάσης Γιαπλές (και φυσικά και οι υπόλοιποι συνεργάτες) προσέφεραν στα μικρά παιδιά τις γνώσεις τους, με την τεχνογνωσία που τους διακρίνει. 

Τα προπονητικά προγράμματα είναι άψογα δομημένα από τον Θανάση Γιαπλέ και τα δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στο Chania Basketball Camp, αφενός το διασκεδάζουν, αφετέρου λαμβάνουν γνώσεις υπερπολύτιμες για την .μπασκετική τους πορεία.

Όπως και τη Δευτέρα (23/6) έτσι και την Τρίτη (24/6) οι προπονήσεις έγιναν πρωί και απόγευμα στο κλειστό Κλαδισού. Το πρωί προπονήθηκαν οι μικρότερες ηλικίες και το απόγευμα, οι μεγαλύτεροι. Τα παιδιά, πέραν της προπόνησης έχουν την ευκαιρία να παίξουν πολλά παιχνίδια και 3 on 3, που αποτελούν ευχάριστες «πινελιές» στο συνολικό πρόγραμμα του Chania Basketball Camp.

Την Τετάρτη (25/6) οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και πάλι σε δύο γκρουπ (πρωί και απόγευμα) ενώ υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (26/6) και για τις δύο τελευταίες ημέρες, θα βρεθεί στο Καμπ ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.